Peste 200 de persoane s-au distrat de Revelion in trenul Pepsi Express

Peste 200 de persoane s-au distrat la cel mai tare eveniment ever - Pepsi Express powered by ProFM, primul Revelion pe sine! Muzica buna, super distractie, cei mai tari DJ, cel mai tare MC - de toate acestea au avut parte cei care au ales sa isi petreaca ultima noapte din an in trenul Pepsi Express. Norocosii petrecareti care au castigat la Pro FM cate un bilet gratuit de 2 persoane au plecat in data de 31 decembrie, ora 21.30 din Gara de Nord, de pe peronul 14 si s-au intors pe 1 ianuarie la ora 6.00!

Echipajul care s-a imbarcat in trenul Pepsi Express a fost completat de Suie Paparude, Vania, Marica, Laurent si Alex care au incins atmosfera la platane in primul lor concert pe roti. MC-ul party-ului care a pus in miscare "gasca vesela" a fost Claudiu Sara! Timp de 10 ore, trenul Pepsi Express a dus pe o distanta de 500 de km spiritul "Dare for more", iar muzica house a rasunat la maximum pe traseul Bucuresti - Predeal - Brasov - Sfantu Gheorghe si retur. Trenul Pepsi Express a fost compus din 8 vagoane de bar-bistro si restaurant transformate intr-un super club pe sine. Accesul s-a facut doar pe baza de bilete gratuite oferite de Pepsi si Pro FM.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related