Chronotime International - despre ceasuri, la superlativ!

In prag de Sarbatori, Chronotime International si The Adgency lanseaza site-ul www.chronotime.ro. Simplitate, eleganta, rafinament, prestigiu - sunt caracteristicile esentiale pe care le-am dorit subliniate in site-ul www.chronotime.ro, si credem ca acestea sunt si trasaturile care vor ajuta brandul Chronotime International sa se diferentieze in peisajul on-line romanesc si international. Fiind dedicat cu precadere pasionatilor de ceasuri, utilizand simbolurile consacrate dar fara a cadea in pacatul cliseelor si gazduind in paginile sale peste 160 de modele de ceasuri, acest site se doreste a fi nu doar o prezentare exhaustiva a portofoliului de marci pe care Chronotime International le reprezinta in Romania, ci si un statement de inalta tinuta, reprezentativ dealtfel pentru companie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Oameni

Sectiune



Branded


Related