Cu Borat la plata RCA

Mi-am sfarsit anul incercand sa scap de tendinta poate fireasca de a schita bilanturi si rezolutii si in mare parte am reusit. Se pare insa ca nu am scapat in totalitate de aceasta pornire, dar macar am reusit sa o translatez spre inceputul anului pe care l-am intampinat punandu-mi o serie de intrebari si oarecum revoltata fata de aproape orice. Spre exemplu, trebuie sa recunosc, nu vad cu ochi buni placerea unora de a se uita la filme kitch-oase cum este, dupa parerea mea Borat (imi rezerv aici dreptul de a nu fi politically correct pentru ca altfel ar trebui sa nu imi bat capul cu asa ceva din moment ce gusturile nu se comenteaza). De aceea, nu m-am putut abtine sa nu spun ceva despre noua reclama la BT Asigurari, al carui personaj principal mie imi aduce foarte bine cu jurnalistul din Kazahstan.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune


Comentarii

mariana flucus
acum 17 ani
PERTINENTA SI UTILA ANALIZA DIN PERSEPECTIVA UNEI SOCIETATI DE ASIGURARE ...

IN ACEST CONTEXT SUNT DE-A DREPTUL CURIOASA CE APRECIERE ATI DA VIDEOCLIPULUI CARPATICA ASIG CARE FACE RECLAMA TOT LA RCA ....



Branded


Related