IT Morar in trei culori

L-am inconjurat pe Ioan T. Morar din trei parti si l-am convins sa ne raspunda la nelamuririle noastre vizavi de publicitate. Ca om de media, ca actor-vedeta in reclame si, prin urmare, ca un pseudo-consumator obisnuit. Ne-a lamurit cu rabdare, chiar si la intrebarile inspirate din Stan si Bran.

I. Ca om de media:

IQads: Ce atitudine aveti vizavi de publicitate? Este utila pentru mass-media autohtona? Este periculoasa? Este singura care tine in viata presa din Romania?
Ioan T. Morar: Da. Dar, de fapt, acest DA ar trebui nuantat. Exista, din pacate, lucruri mai periculoase decit publicitatea, care tin presa din Romania. Sa nu-mi spuneti ca, de pilda, trustuletul Fratilor Micula traieste din publicitate. Din alta publicitate decit a grupului propriu de sifoane si beri ieftine. Cred ca e mai bine sa ai reclame decit sa se intrebe lumea din ce traiesti! Asta e viata, asta e piata!

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

gheorghe nitulica
acum 17 ani
unde si cum putem ,sa procuram aceste produse ,va multumim;
Nicolae Nicolae
acum 17 ani
La multi ani oameni buni...cam tarziu cu urarea da sint tocmai in incinsul Irak...pe cand o pagina aici pe site numai cu reclame?...poate ne dam si noi cu parerea...sa mai vedem la ce le sata mintea producatorilor...thanks...be safe all!
burebista dacu
acum 17 ani
cind va fi urmatorul interviu cu un catavenc? ;-)


Branded


Related