DWMT, împreună cu Chef Alex Petricean, lansează un nou concept de live event “In Residence @NOUA B.A.R”, iar primul invitat va fi Dan Byron, solo, cum rar îl vezi

DWMT, împreună cu Chef Alex Petricean, lansează un nou concept de live event “In Residence @NOUA B.A.R”, iar primul invitat va fi Dan Byron, solo, cum rar îl vezi

Noul concept de live session împletește muzica, poveștile, gastronomia și decorul într-un “cozonac” delicios, numai bun de gustat *wink for the wordplay*. #DWMTinResidence își propune să fie o experiență multisenzorială pentru invitați, o cină între prieteni, în NOUA Bucătărie Aproape Românească. Cu muzică live, atent curatoriată, marca DWMT, cu un decor gândit pentru fiecare artist dar și cu *insert angelic vocal choir*… un meniu special, creat de Chef Alex Petricean, inspirat din poveștile și muzica invitatului. Cei care vor să participe la sesiunile InResidence @NOUA B.A.R se vor bucura atât de un concert intim, într-un format stripped down, diferit, cât și de un meniu special creat pentru seara evenimentului.

DWMT este un spațiu de experiment artistic deja cunoscut pentru sesiunile Diud, Where’s my tune? care a început, în 2022, să-și facă simțită prezența și în zona evenimentelor live. E o platformă de nișă care curatoriază, documentează și promovează muzica de astăzi. Așa cum DWMT experimentează cu estetica vizuală și artiști muzicali, upcoming sau deja consacrați, așa și NOUA B.A.R dorește să aducă experiențe culinare noi sau să le reinventeze pe cele clasice. Sub viziunea lui Alex Petricean, această echipă de oameni pasionați și creativi, reușește să deschidă apetitul spre nou în ceea ce privește gastronomia modernă.

Primul eveniment din seria DWMT In Residence @NOUA B.A.R are loc în 2 martie, începând cu 19 30. Pe primul invitat, așa cum am menționat deja, îl recunoașteți ca fiind frontmanul byron aka Dan Byron, cel care și-a luat deja numele trupei pe care a înființat-o acum 17 ani. Ce (poate) nu știți (încă) despre el, este că acum mai bine de 7-8 ani s-a apucat și de gătit (cu muzică pe fundal, întotdeauna) și este fanul ingredientelor de calitate. Dan nu aduce doar fondul sonor In Residence ci și povești, despre pasiunea pentru gătit, despre relația sa cu muzica și câte-n lună și în stele!

Accesul la eveniment se face prin rezervarea unui loc pe platforma ialoc.ro. Meniul este inclus în prețul biletului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related