Trenta Pizza și Chef Alex Petricean fac pizza cu ingrediente românești pentru românul din italianul din tine

Trenta Pizza și Chef Alex Petricean fac pizza cu ingrediente românești pentru românul din italianul din tine

Trenta Pizza a lansat Edizione Alex Petricean, ediție limitată de rețete italienești făcute cu ingrediente românești, pe care oricare dintre noi le știe dintotdeauna. Alex Petricean a gândit astfel 4 produse – 3 pizza și un sos, iar pentru ele a folosit ingrediente cum ar fi brânza de burduf, telemeaua de oaie, ciolanul afumat, slăninuța, leușteanul, pătrunjelul, mărarul, ceapa roșie sau ridichile. Așadar, în meniul Trenta Pizza poți găsi acum: Pizza Brânzaggii con Verdețuri, Pizza Cârnăzzone Picante, Pizza Affumata con Slăninuzză și Sos Burduffino.

Campania de lansare a acestei noi ediții pleacă de la o observație extrem de serioasă.

Aceea că fiecare român are un italian interior, care la rândul lui are un român interior, care la rândul lui nu știm ce mai are interior, că nu a studiat nimeni problema mai departe de atât. Așadar, avem o campanie care vorbește despre rețetele lui Alex Petricean cu românul din italianul din tine pe unde îl prinde – la TV, pe stradă și online.

@trenta.pizza Ascultă românul din italianul din tine și comandă @trenta.pizza Edizione Alex Petricean. Arată-i că nu este singur acolo, înăuntru, și că ești atent la pofetele lui. Dă-i bunătăți italienești făcute pe românește, cu ingrediente pe care le știe de când era mic. #pizza #bucuresti #edizione #livrare ♬ sunet original - Trenta Pizza

 

Trenta Pizza este astfel un brand care își propune să aducă consumatorului experiențe noi, jucându-se cu ingredientele, texturile, gusturile și cu granițele dintre specificurile fiecărei bucătării, acceptând că există tot felul de pofte în fiecare dintre noi și că bucătăria nu ar trebui să fie un spațiu atât de rigid cum este văzut uneori – sunt importante regulile, dar este importantă și joaca. Și este importantă și slăninuța.

 

"Bucătăria românească face parte din fiecare dintre noi. Pentru unii înseamnă mult, pentru alții mai puțin, așa cum unii dintre noi mai norocoși au experiențe frumoase în ceea ce o privește, iar alții au amintiri nu foarte placute. Oricum ar fi, bucătăria românească ne reprezintă și vorbește despre cine suntem și unde ne aflăm, adică în spațiul carpato-danubiano-pontic cel extrem versatil geografic și încărcat de multă istorie în relație cu multe popoare. Din perspectiva proprie cred că bucătăria și implicit gustul românesc ne 'atacă' cel mai rapid simțurile gustative și e păcat să pierdem acest simț de identitate culinară.

În sufletul meu zace sigur un suflet de italian. Bunicul meu din partea mamei se numea Marconi-Ionescu după numele de familie. Așadar de sânge, precum o spune și numele, sunt jumătate român, jumătate italian. De altfel și la aspect mi se spune adesea că arăt mai mult a mediteraneean decât a român. Cred că partea mea italiană s-a certat mereu cu cea română pentru a cizela bucătaria românească folosind tradiția, identitatea și mândria, s-a luptat pentru simplitate, descoperire de ingrediente de foarte bună calitate și dragoste pentru moștenirea gustativă a poporului. Românii ar trebui să iși iubească mâncarea așa cum o fac italienii. Si aici este unul din mesajele pe care vrem să le promovăm în această campanie. Dragostea românului pentru pizza și dragostea sa pentru gustul local, cel românesc." Chef Alex Petricean

 

Și pentru că în sufletul nostru nu trăiește numai un italian cu românul lui interior, ci trăiește o întreagă comunitate de oameni cu tot felul de pofte, din tot felul de zone, noua ediție este limitată, fiind valabilă până pe 31 iulie 2023. Iar apoi vor fi lansate și alte ediții limitate cu produse speciale în meniul Trenta Pizza, punând pe blat tot mai multe gusturi și aducând în bucătăria italiană și alte influențe, pe lângă cea românească.

Dar momentan dă-i ceva să mănânce românului din italianul din tine!
Poftă bună și buon appetito!

@trenta.pizza Românul din italianul din tine are chef să-și pună un film românesc dublat în italiană subtitrat în română. Arată-i că nu este singur acolo, înăuntru, și că ești atent la poftele lui. Și dă-i bunătăți italienești făcute pe românește, cu ingrediente pe care le știe de când era mic. Comandă-i Trenta Pizza Edizione Alex Petricean, să aibă la film! #pizza #livrare #bucuresti #comandapizza #livrarepizza #pizzaromaneasca #alexpetricean #chef #film #trentapizza ♬ sunet original - Trenta Pizza

 

Trenta Pizza este o afacere cu acționariat 100% românesc ce s-a născut în urmă cu 18 ani, fiind printre primii jucători de pizza delivery din București.

"În fiecare an Trenta Pizza a crescut, iar acum deține 11 puncte de producție și vânzare și un hub central unde se produce aluatul proaspăt pentru blat. Zilnic livrăm peste 3.000 de pizza către clienții din București și împrejurimi.

În 2021 am depășit pentru prima oară cifra de 1 milion de pizze livrate anual și o cifră de afaceri anuală de aproape 8 mililioane de euro.

În 2023 Trenta Pizza își propune să depășească o cifră de afaceri de 10 milioane de euro, concentrându-se pe dezvoltarea componentei de vânzare online și investind în digitalizare". Andrei Bartesch, Marketing Director

 

Credits:

Echipă agenție (Three):
Andrei Tripșa – Creative Partner
Sorin Popescu – Managing Partner
Radu Sorescu – Account Manager
Sabin Staicu - Associate Creative Director
Alex Steriu – Art Director
Cătălina Ungureanu – Junior Copywriter

Echipă producție (Greenmind Studio):
Manole Sava – DoP
Ștefan Anger – Producător
Alex Negulescu – asistent de cameră
Vlad Solomon – asistent de producție
Dragoș Zamfir – on set Photography
Iulian Drăghici – post productie KV
Anda Durac – post productie KV

Echipă Post Producție Video: Frames Studio

Echipă client (Trenta Pizza):
Daniel Negrescu – Consultant Marketing
Andrei Bartesch – Director Marketing

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Sectiune



Branded


Related