Părinții din comunitatea Social Moms au aflat informații despre diversificarea și nutriția copilului mic de la Crina Coliban

Părinții din comunitatea Social Moms au aflat informații despre diversificarea și nutriția copilului mic de la Crina Coliban

Joi, 6 aprilie, a avut loc conferința Social Moms cu tema ”Diversificarea și nutriția copilului mic”, susținută de Crina Coliban, blogger de parenting, autor de cărți pentru părinți, specialist în alăptare, diversificare, copii mofturoși, somn. Crina se descrie drept ”ajutor-pentru-părinți, omul de care ai nevoie mare să îți explice Manualul de Utilizare în primii 3 ani de viață ca părinte, când situațiile care apar sunt copleșitoare, înspăimântatoare”.

Aceasta a fost prima ediție din cadrul unei serii de evenimente la care va fi invitată cunoscuta expertă în parenting. Evenimentul a adus în prim plan principalele provocări ce privesc alimentația bebelușului: diversificare sau autodiversificare - care e diferența între ele și cum să alegem ce e mai bine pentru copilul nostru, care sunt alimentele pe care le putem oferi bebelușui, lapte praf sau lapte matern, cum gestionăm refuzurile și capriciile și multe alte subiecte legate de nutriția copiilor.

”Majoritatea părinților simt o anxietate atunci când încep diversificarea. Eu vă felicit pentru că simțiți frică, pentru că frica vine ca să ne ajute, pentru că un părint înspăimântat va face tot posibilul să afle lucruri pentru a deveni un părinte mai bun, mai informat”, a transmis Crina Coliban la începutul conferinței.

 

Conferința s-a desfășurat la Hotel Marshal Garden din București, în prezența a peste 200 de participanți și a fost transmis și live pe pagina oficială de Facebook Webinariile Social Moms, precum și pe canalul de YouTube Social Moms.

În sală au fost prezenți părinți și copii, viitoare mămici, chiar și bunici, iar atmosfera și discuțiile au fost întreținute de Daniel Osmanoivici, blogger, tată, sportiv și prezentator TV.

Evenimentul a fost susținut de LIDL, Linex Baby, Lovi, Omnibiotic Panda, Topfer, Hartmann, Dr. Phyto, Honda și drool.ro.

Următorul eveniment marca Social Moms, Maratonul Sănătății, va avea loc în data de 23 aprilie, la Hotel Pullman, la care vor fi invitați medici de top care vor discuta despre sănătatea bebelușului de la sarcină, alăptare, până la primii pași și despre alergii - boala secolului XXI. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, iar aceste se pot rezerva online.

Social Moms organizează evenimente dedicate părinților din Romania, celor care doresc să se informeze și să se educe ca să devină părinți mai buni. Evenimentele organizate onsite, precum și cele online, reunesc cei mai buni medici și specialiști în parenting, precum și branduri dedicate acestui segment de public.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related