Grey isi cauta CEO pentru biroul din Londra

Brand Republic anunta ca Tamara Ingram, chief executive al Grey London, si-a dat demisia din aceasta functie pentru a conduce afacerea de 1 miliard $ a Procter & Gamble.

Plecarea ei pune capat speculatiilor privind functia sa si lasa Grey in situatia de a cauta un nou chief executive pentru Londra. Din 2005, Ingram se imparte intre jobul de chief executive al Grey si conducerea echipei P&G a WPP. Totusi, se simte nevoia ca biroul din Londra sa aiba un chief executive dedicat. Acest post include responsabilitatile pentru Grey London si pentru Joshua/G2. Ingram va ramane chief executive al Grey UK Group pana se va gasi un succesor. Aceasta a negat zvonurile conform carora presedintele si executive creative director-ul, Dave Alberts si executive planning director-ul, John Lowery, vor parasi agentia.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Branduri

Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related