UNDERCLOUD își deschide porțile. 7 zile de festival, în inima Bucureștiului

UNDERCLOUD își deschide porțile. 7 zile de festival, în inima Bucureștiului

Festivalul de Teatru Independent UNDERCLOUD, unul dintre cele mai așteptate evenimente culturale ale verii, deschide cortina astăzi pentru a încânta iubitorii de teatru cu o serie de spectacole captivante. Între 19 și 25 iunie, Calea Griviței se va transforma într-un magnet pentru artiști talentați și spectatori dornici de experiențe teatrale unice.

UNDERCLOUD este un loc de întâlnire al teatrului național și internațional, aducând pe scenă spectacole de o varietate impresionantă. În cadrul festivalului, publicul se va bucura de reprezentații atât din România, cât și din Polonia, Austria și Franța, aducând o perspectivă globală asupra artei teatrale și îmbogățind diversitatea culturală a festivalului.

Un element distinctiv al festivalului este susținerea și încurajarea noilor talente. Și anul acesta selecția prezintă spectacole realizate de studenți talentați, care explorează subiecte relevante și abordează probleme contemporane într-un mod inovator. Această platformă oferă tinerilor artiști o oportunitate unică de a-și exprima creativitatea și de a-și împărtăși viziunile cu publicul larg, iubitor de teatru.

UNDERCLOUD nu se limitează doar la teatru, ci este o manifestare culturală completă, așa că festivalul începe și se termină cu muzică – Ada Milea în deschidere, spectacol care este deja sold-out, și un concert susținut de Mihai Mărgineanu la final de festival, pentru a celebra încheierea unei săptămâni pline de experiențe artistice remarcabile.

Ca în fiecare an, festivalul vine în întâmpinarea publicului cu oferta 1+1, care îți aduce un bilet gratuit pentru fiecare bilet cumpărat cu cardul tău BCR Visa la casa de bilete de la J'ai Bistrot, program 12:00 – 20:00 pe toată durata festivalului. George. Primul Banking Inteligent și Visa susțin cu entuziasm această campanie specială. Biletele online pot fi achiziționate de pe theatrum.ro.

Producători: Fundația Calea Griviței și Asociația UNDERCLOUD
Realizat cu sprijinul Primăriei Sectorului 1
Finanțat de Ministerul Culturii
În parteneriat cu Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureștiși Cartierul Creativ
Spații partenere: UNARTE, Muzeul Național al Literaturii Române, Teatrul Dramaturgilor Români, J`ai Bistrot, Black Habit
Parteneri principali: George. Primul Banking Inteligent, Visa
Parteneri: Aqua Carpatica, Persil, Kasper, Tzuca și Asociații, Gavrilă și Asociații, Theatrum
Partener media principal: Rock FM
Parteneri media: Euromedia, B365, Ziarul Metropolis, HAPP.RO, IQads, Liternet, Cult-Ura, Agenda de Carte, The Institute, Itsy Bitsy

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related