Initiative a castigat contul de media planning al Bayer

Initiative America de Nord a castigat contul de planificare & achizitie media al Bayer HealthCare - divizia Consumer Care, dupa cum a anuntat Richard Beaven, CEO al agentiei.

Agentia Initiative a asigurat si pana acum serviciile de media buying pentru Bayer, insa de acum inainte va gestiona si planificarea media a acestui cont. Richard Beaven, CEO Initiative, a declarat ca acest succes este rezultatul cumulat al realizarilor agentiei in parteneriatul cu Bayer si al viziunii inovatoare pe care Initiative o are asupra viitorului.
"Aceasta victorie este o marturie a rezultatelor excelente pe care Initiative le-a obtinut pentru Bayer de-a lungul anilor, dar si o dovada a capacitatii noastre de a livra solutii comprehensive", a precizat Beaven.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Pozitii

SectiuneBranded


Related