Femeile din mintea lui Adam

Eva a fost o femeie nefericita. Muscatul din mar a fost consecinta directa a faptului ca Adam era mereu ingandurat si nu o mai baga in seama. Apoi, cand a descoperit revista Playboy ascunsa dupa copac, si-a dat seama. Nu era singura din viata lui. Astfel, femeia a gasit alinarea in sarpele terapeut. Manata fiind de sfaturile sale si de furie, a comis-o. Hatz si bye-bye heaven.

Nici pana astazi, Adam nu se multumeste cu o singura femeie. Bine, exista una in cele mai fericite cazuri si alte 10 concubine in mintea sa: e fata din liceu de care a fost indragostit si pe care nu a avut-o niciodata, e prima iubire pe care nu a uitat-o, mai e fata de la pagina 5, Miss Martie din calendarul Hustler, vecina roscata de pe palier, fata cu picioare lungi care serveste la cafeneaua din centru, mama divortata a prietenului sau etc. Skol le-a identificat mai bine, oricum. Imi place la nebunie scena ce se desfasoara in mintea barbatului. Afrodite imbracate sumar, cu alura de sclave sexy, lancezeala totala si stare de alerta in momentul in care apare iubita. Sunt mituri de care berea asta (de fapt agentia din spatele berii) s-a folosit intr-un mod foarte misto. Skol a devenit in ochii mei un brand "cool", oricum mai cool decat il percepeam pana sa urmaresc spotul.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Tot eu Eu
acum 17 ani
Cred ca nici Eva nu stia ca e femeie, asa ca Adam era preocupat mai mult de el, in nic un caz de diversitate. Dovada? doar in mintea barbatului berar mai ai sanse sa gasesti ceva...
adelina tudor
acum 17 ani
Doar D-zeu e unic, asa ca nu pot fi toti barbatii la fel si nici toate femeile la fel,asa cum nici in Eva nu se ragasesc toate femeile, nici in Adam nu se regasesc toti barbatii.La inceput a fost creata ciorna-Adam, pe urma capodopera-Evasi probabil Adam-ul din fiecare barbat cauta capodopera lui-jumatatea.si pana atunci isi incearca norocul pe ciorne.(adelina)
Adela Trofin
acum 17 ani
" Adevar grait'a gura pacatosului " ca sa continuam tema "biblica" ...

un singur comentariu "migalozitate" o fi la Chirita, noi folosim "migala"



Branded


Related