Producatorul german Martin Ernst va sustine un seminar in Romania

Factor, casa de productie si post-productie publicitara condusa de Tino Furtuna, anunta organizarea seminarului de tehnici audio-video publicitare sustinut de specialistul televiziunii germane RTL, Martin Ernst in luna martie a acestui an.

Cursul desfasurat pe o perioada de o saptamana se adreseaza specialistilor din cadrul grupului Factor si se inscrie in planurile companiei de sincronizare a serviciilor sale din punct de vedere calitativ cu cele ale pietei de profil din Comunitatea Europeana.

In plus, evenimentul se constituie intr-o oportunitate deosebita pentru producatorii si creativii din agentiile de publicitate interesati de ultimele tendinte in domeniul productiei si post-productiei audio-video dedicate de a se intalni cu expertul german. In acest scop, Factor organizeaza in zilele de 19 si 20 martie 2007 doua working-lunch-uri dedicate acestora, in care specialistul RTL le va sta la dispozitie pentru sesiuni de intrebari si raspunsuri.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related