Săptămâna a doua la Buzău International Arts Festival

Săptămâna a doua la Buzău International Arts Festival

Sunteți gata pentru o săptămână plină de artă, cultură și distracție la Buzău International Arts Festival? Organizatorii au pregătit o serie de evenimente deosebite, care vă vor încânta și vă vor inspira. Nu ratați ocazia de a admira operele unor artiști talentați, de a descoperi poveștile din spatele unor fotografii impresionante, de a vă bucura de muzică și poezie, alături de invitați speciali și de a vă distra cu activități pentru toate vârstele.

Puteți să participați la o serie de evenimente culturale deosebite, organizate de BIAF în colaborare cu partenerii săi, în perioada 28 august - 3 septembrie. Iată ce vă așteaptă săptămâna aceasta:

Pe 28 august, ora 18.30, la Galeriile de Artă din Buzău, puteți admira expoziția de pictură "In memoriam Adrian Vlaicu", care cuprinde o serie de lucrări ale artistului buzoian. Expoziția este un omagiu adus talentului și sensibilității lui Adrian Vlaicu.

Pe 1 septembrie, ora 18.30, la Centrul Iazul Morilor, puteți participa la vernisajul expoziției de fotografie "365 PRESS PHOTO", care prezintă cele mai reușite imagini realizate de fotojurnaliști români, în ultimul an. Expoziția este o ocazie unică de a descoperi frumusețea și provocările vieții cotidiene din România, prin obiectivul unor profesioniști ai fotografiei. Expun: Vadim Ghirda, Octav Ganea, Andreea Alexandru, Alexandru Dobre, Sabin Cristoveanu, George Călin, Daniel Mihăilescu.

Pe 29, 30 și 31 august, în Parcul Crâng, zona Obelisc și la Centrul Muzeal I.C.Brătianu, vă așteaptă Biaf KIDS, trei zile dedicate copiilor și familiilor. Aici veți găsi o mulțime de activități distractive și educative: teatru, filme, o lansare de carte pentru copii, spațiu de lectură, loc de fotografii, atelier de pictat pe față și sute de baloane colorate. Biaf KIDS este locul ideal pentru a vă petrece trei după-amieze în aer liber, alături de cei mici, sub sloganul Ne jucăm și ne bucurăm!

Pe 2 septembrie, ora 18.30, în Foaierul Teatrului George Ciprian din Buzău, sunteți invitați la o expoziție inedită de artă plastică: "METAFORAPSI”, ce cuprinde lucrările psihologului Daniela Tordoi. Lucrările transpun în pictură abstractă și figurativă perspectiva psihologului asupra unora dintre cele mai importante sindroame psihologice. Expoziția este o invitație la introspecție și dialog cu sinele sau, pe scurt, psihologia reflectată în pictură.

Pe 3 septembrie, ora 19.00, la Centrul Muzeal I.C.Brătianu, vă puteți bucura de un concert special, ce împletește inteligent, sensibil și cu umor muzica și poezia, în interpretarea complexă a actorilor Adrian Păduraru, Vlad Gălățianu, Maria Grosu și a muzicienilor David Simon, Elena Duicu și Andrei Pletea. Sub titlul "Declarație de drag", spectacolul este o celebrare a bucuriei și a iubirii. Regia este semnată de Daniel Bucur.

Buzău International Arts Festival este organizat de Asociația CulturAll și Asociația Bulevardul Culturii, în parteneriat cu Primăria Municipiului Buzău și Centrul Cultural și Educațional Alexandru Marghiloman și este un proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii. 

Sponsori: Carrefour, Zahăr Mărgăritar, Winmarkt, ElcarGid, TBI Bank, Best Seller Auto, BCR, Eximprod Grup, Camera Notarilor Publici Ploiești, Birou Notarial Vasile Victor și Asociații, Lucsor, LeBig Supermarket
Parteneri: Consiliul Județean Buzău, Teatrul George Ciprian Buzău, Muzeul Județean Buzău, Hotel Pietroasa, Cărturești, MediaTrust
Parteneri media: Euronews, Radio România Actualități, Agerpres, Ziarul Metropolis, Happening, Zile și Nopți, wall-street.ro, Cinemap, filme-carti.ro, IQads, Kudika, CineFan, buzau.net, Opinia, Campus Media, TVSat Media Group, Buzău Media, Gazeta Buzoiană, Reporterbuzoian.ro, Informația Buzăului, Expresul Buzoian.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related