Teatrul Improbabil | De pe internet, în direct la Radio Guerrilla

Teatrul Improbabil | De pe internet, în direct la Radio Guerrilla
Credit foto: Mihai Smeu

Dacă îți e familiar conceptul de teatru la radio ori te-a lovit nostalgia de a aștepta ziua și ora aia pentru a descoperi spectacole noi, atunci ai nimerit unde trebuie.

De marți, 5 septembrie, de la ora 19.00, se lansează o super colaborare între Teatrul Improbabil și Radio Guerrilla, atât pentru urechile curioase, cât și pentru cele antrenate.

Cele patru spectacole ale stagiunii Rezidență: București se vor auzi în avanpremieră în cadrul emisiunii #ROZ, prezentată de Carla-Maria Teaha. În septembrie și octombrie, o dată la două săptămâni, vei descoperi poveștile nespuse despre București în direct la radio.

"Sunt de-a dreptul mândră că pot duce mai departe proiectul de teatru radiofonic de la Radio Guerrilla cu gașca veselă de la Teatrul Improbabil. Îi urmăresc de mult și îi admir pentru perseverența și dragul lor pentru dramaturgia românească nouă. Dacă până acum, la emisiune, accentul a fost pus exclusiv pe text și pe interpretarea live a actorilor veniți în studio, acum spectacolele sunt gata înregistrate, iar imaginația ascultătorilor noștri va fi stimulată și printr-o bogăție de sunete și ambianțe care definesc conceptul de teatru sonor", declară Carla-Maria Teaha, gazda emisiunii #ROZ.

Pregătește-te să intri în intimitatea întâmplărilor din viața unor tovarăși pasionați de fotbal, a unei fete din provincie care încearcă din răsputeri să se adapteze la viața de capitală, a unei tinere scriitoare față în față cu blocaj creativ și a patru prieteni care descoperă viața de noapte a Bucureștiului într-un mod diferit.

Când și ce ascultăm?

  • 5 septembrie - Alb și Roșu de Ștefan Iancu, în regia lui Andrei Măjeri
  • 19 septembrie - Tot nimicul care a încăput într-un reportofon de Cătălina Mihai, în regia lui Radu Iacoban
  • 10 octombrie - În capul tău de Edda Coza, în regia Catincăi Drăgănescu
  • 24 octombrie - Punisher Mov de Alin Uberti, în regia lui Eugen Jebeleanu

Fiecare audiție a spectacolelor va fi urmată de un interviu cu echipa. Dacă vrei să afli ce înseamnă teatrul sonor, care e procesul din spatele lui și cum a fost pentru ei întâlnirea cu tipul ăsta de teatru, setează-ți frecvențele pentru a te întâlni cu cei patru dramaturgi din cadrul rezidenței!

"Țin minte că auzisem cu Ivănoiu și Ilinca de #ROZ prin luna mai și ne gândeam „ce tare ar fi să reușim să facem și noi ceva cu oamenii ăștia”. Dar cum the universe works in mysterious ways, câteva luni mai târziu am ajuns să încheiem această colaborare de care suntem super happy, cu atât mai mult că avem niște dramaturgi și actori extrem de talentați a căror muncă merită să ajungă la urechile câtor mai mulți oameni", declară Laura Fluture, Creative Director Teatrul Improbabil. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related