Rezidență: București | Teatrul Improbabil lansează a treia stagiune de teatru sonor

Rezidență: București | Teatrul Improbabil lansează a treia stagiune de teatru sonor

În prima stagiune am ascultat povești despre oameni care își depășesc limitele. În cea de-a doua am demascat probleme umbrite de pandemie. Acum a venit momentul să vorbim despre cum Bucureștiul te face să te simți prea mic pentru el sau prea mare din cauza orgoliului.

„Rezidență: București” este cea mai nouă stagiune a Teatrului Improbabil, o stagiune care dă spațiu poveștilor despre străzile, amintirile și trăirile din Bucureștiul pe care îl cunoaștem fiecare din unghiuri diferite și unice. 

Ca să asculți primul spectacol al stagiunii, tot ce trebuie să faci este să vii pe 31 august, de la ora 20:00 la Random Space (str. Popa Petre 21). Tot acolo vei sta la povești cu echipa și, spoiler alert, îi vei putea lua la întrebări culturale pe Ștefan Iancu și pe Andrei Măjeri, în timp ce te vei bucura de o bere bună, dar și de alte surprize pregătite special pentru tine.

'Fiecare dintre noi are o relație specială cu Bucureștiul. Pentru noi e acasă - chiar dacă e acasă de 3 luni, de 8 ani sau dintotdeauna. Dar adevărul e că nu îți trebuie mai mult de câteva minute ca să îi prinzi vibe-ul. Diversitatea și dualitatea lui sunt fascinante. Și pentru că ne face să ne întrebăm, să ne bucurăm și să ne minunăm în fiecare zi, am fost curioși să descoperim și cum se aude, cum se simte Bucureștiul - nu doar cum se vede. Să-l cunoaștem mai profund decât vorbind despre el pe la colțuri sau în stațiile de autobuz", declară Ilinca Prisăcariu, co-fondatoarea Teatrului Improbabil.

Pe 31 august ascultăm în premieră spectacolul „Alb și Roșu”, de Ștefan Iancu, regizat de Andrei Măjeri, despre pregătirea pentru meciul decisiv al echipei preferate, care a ajuns sa fie testarea unei prietenii între patru tovarăși.

Printre lucrurile super-ghidușe care te așteaptă la Random Space la final de vară se numără:

- berea Echoes of the Street – rezultatul celei mai noi colaborări a Teatrului Improbabil cu Hop Hooligans
- un after-party cu muzică dansantă
- un pop-up store cu goodies improbabile
- o seară de neuitat alături de prieteni (și chiar dacă vii fără ei, îți garantăm că vei găsi unii noi acolo)

Până la lansare, însă, dacă ai de călătorit prin oraș, de făcut curat sau de pregătit cina și ai nevoie de un companion, poți asculta Teatrul Improbabil pe Spotify, unde vei găsi toate celelalte spectacole din primele două stagiuni.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related