#letsgetvisual. Tadas Kazakevicius: Aparatul de fotografiat este un instrument foarte puternic prin care poți cunoaște oamenii

#letsgetvisual. Tadas Kazakevicius: Aparatul de fotografiat este un instrument foarte puternic prin care poți cunoaște oamenii

Trăim într-o lume obsedată de imagini și trebuie să decidem noi înșine dacă ceea ce arătăm merită dat mai departe, spune Tadas Kazakevicius, fotograf documentar și de portret de origine lituaniană. În același timp, e minunat că azi avem la dispoziție tot ce ne trebuie pentru a relata poveștile din cele mai bune unghiuri posibile.

Tadas se întoarce mereu la temele centrale, care au de-a face cu a fi om. Crede că imaginile au nevoie să fie acompaniate de cuvinte, însă un fotograf bun va reuși să transmită emoțiile prin munca sa.

Tadas este nerăbdător să viziteze România și este în special curios să descopere zonele rurale. Artistul își va expunde lucrările la Bucharest Photofest (6-15 octombrie 2023). Ajuns la cea de-a opta ediție, festivalul va găzdui peste 50 de evenimente sub tema IDENTITATE, într-o călătorie vizuală parcursă de artiști din Grecia, Germania, Islanda, Spania, Marea Britania, SUA, Danemarca sau Olanda.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related