Cine, nu Cum. Formula pentru rezultate mai bune prin munca de echipă accelerată - Dan Sullivan, Dr. Benjamin Hardy | Editura Curtea Veche, 2023

Cine, nu Cum. Formula pentru rezultate mai bune prin munca de echipă accelerată - Dan Sullivan, Dr. Benjamin Hardy | Editura Curtea Veche, 2023

Oricât de talentat și de competent ești, se întâmplă să nu te descurci singur. În acest caz, întrebarea „cum trebuie să procedez pentru a reuși“ trebuie înlocuită cu „cine mă poate ajuta“.

Nu e nevoie să te afli în împrejurări dificile ca să te întrebi cine te poate ajuta. Cu fiecare nouă sarcină dată cuiva care se pricepe s-o ducă la bun sfârșit câștigi timp liber pentru lucruri importante. Dan Sullivan și psihologul Benjamin Hardy te învață cum să-i descoperi pe cei cu care poți crea o echipă cu adevărat eficientă, în cadrul căreia toți au de câștigat.

"Dan Sullivan are un talent extraordinar de a simplifica cele mai complicate situații de afaceri și să creeze instrumente ușor de folosit."
Ninad Tipnis, fondator al JTCPL Designs

"Dan Sullivan este unul dintre cei mai mari gânditori ai Americii."
Dr. Mark Young

"Cunosc o mulțime de celebrități, dar un singur om mă poate ajuta să ating obiective mărețe: Dan Sullivan. Viața mea, afacerile și relațiile mele sunt de o sută de ori mai bune datorită lui."
Nick Nanton, scriitor și regizor laureat al Premiului Emmy

"Dacă vrei să îți extinzi afacerea, să câștigi mult mai mulți bani, să muncești mai puțin și să îți trăiești viața la cote maxime, atunci ar fi bine să apelezi la Dan Sullivan și la programul Strategic Coach."
Richard A. Viguerie, președinte al American Target Advertising

"Dan Sullivan este cel mai grozav instructor pentru antreprenori. Învăț de la el de peste douăzeci de ani! Oricine citește Cine, nu Cum va înțelege cum poți avea mai mult timp liber."
David Bach, fondator al FinishRich.com

"Dan Sullivan este un Yoda al antreprenorilor. Înțelepciunea lui se potrivește acestor vremuri, fiind totodată atemporală. Te învață să-ți descoperi Abilitatea Unică (Forța) și cum s-o stăpânești."
Lisa Cini, CEO al Mosaic Design Studio

"Cum îți poți schimba viața? Schimbându-ți modul de gândire. Și cum poți face asta? În primul rând, abordând o perspectivă nouă asupra propriei gândiri, spune Dan Sullivan."
J.J. Virgin, fondatorul comunității Mindshare Collaborative

"Această carte îți dezvăluie unul dintre cele mai mari secrete ale succesului. Îți arăta cum poți crea cea mai bună echipă, economisind mii de ore de lucru."
Joe Polish, fondator al Genius Network

  

Dan Sullivan este cel mai renumit expert la nivel mondial în antreprenoriat, pregătind mai mulți antreprenori de succes decât oricine altcineva. Este cofondator al Strategic Coach, cel mai avansat program de pregătire antreprenorială din lume, și autorul a peste 50 de lucrări despre antreprenoriatul de succes. De-a lungul ultimilor 30 de ani, Strategic Coach a oferit training pentru mai mult de 20 000 de antreprenori.

Benjamin Hardy este doctor în psihologie organizațională. Blogurile sale au fost citite de peste 100 de milioane de oameni și sunt menționate în publicații precum Fortune, CNBC, Cheddar, Big Think și altele. Publică frecvent în Inc. și Psychology Today, iar între 2015 și 2018 a fost desemnat de Medium.com autorul numărul 1 în lume.

 

Video: Autorul despre carte

 

Cartea a apărut în România la Editura Curtea Veche.

 

Info:

Titlul original: Who Not How. The Formula to Achieve Bigger Goals Through Accelerated Teamwork
Ediția 2023, paperback
Traducător: Alina Iacob
Dimensiuni: 13 × 20 cm
232 pagini
ISBN: 978-606-44-1382-6

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related