Evenimentele anului pentru specialiştii din MARCOM, CORPORATE GIFTS SHOW şi ALL2PRINT SHOW, au loc la Romexpo între 4-7 octombrie

Evenimentele anului pentru specialiştii din MARCOM, CORPORATE GIFTS SHOW şi ALL2PRINT SHOW, au loc la Romexpo între 4-7 octombrie

Între 4 şi 7 octombrie, publicitarii şi marketerii din ţară sunt aşteptaţi la ROMEXPO pentru cele mai importante două târguri specializate B2B care li se adresează: Corporate Gifts Show, singurul eveniment din România dedicat industriei obiectelor promoţionale şi All2Print Show, cel mai mare târg pentru industria de print din România.

 

Corporate Gifts Show - singurul eveniment din România dedicat industriei obiectelor promoționale

Sub deviza UNBOX YOUR WAY, ediţia de anul acesta pune accent pe ecologie, zero waste, inovaţie, utilitate și flexibilitate.

În pavilionul B1 al centrului expoziţional Romexpo, 53 de branduri din România şi din străinătate îşi aşteaptă vizitatorii să descopere noile colecţii de sărbători şi nu numai.

În era birourilor hybrid sau remote, cadourile corporate sunt mai mult decât un simplu mediu de a transmite mesajul brandului, ele au devenit un simbol de conectare şi vorbesc despre plăcerea de a dărui şi emoţia de a primi. Aşa că promoționalele trebuie să surprindă de la prima vedere, iar experiența de unboxing să fie una memorabilă.

 

Dintre noutățile ediției:

  • Produse inedite: agende realizate din pilitură de piatră, ceea ce înseamnă că nu se taie copaci, nu se utilizează apă, se reduc emisiile de dioxid de carbon cu 67% și se folosește cu 20% mai puțină cerneală față de hârtia din celuloză
  • Gadget-uri care încorporează caracteristicile pe care piața pune accent: sustenabilitate, tehnologie, well-being și funcționalitate multiplă
  • Sisteme și tehnici de Digital Signage
  • Noi tehnici de personalizare
  • Noi game de textile, ce au ca punct comun sustenabilitatea, fiind realizate din materiale reciclabile
  • Articole sportive și multe altele

 

All2Print Show - exhibition for printing & packaging printing technologies

All2Print Show (fostul PRINT&SIGN, evenimentul de referinţă al industriei de print, care s-a rebranduit) este cel mai nou concept expoziţional pentru industria de print şi reuneşte, pentru prima dată în România, toate tipurile de tehnologii de tipar digital, inclusiv tipar pe ambalaje şi etichete, tipar comercial, editorial și industrial.

Organizat în acelaşi pavilion şi în aceeaşi perioadă cu Corporate Gifts Show,  evenimentul B2B aduce împreună jucători din lanţul de producţie şi distribuţie al industriei de print: producători şi furnizori de echipamente, furnizori de materii prime şi soluţii, specialişti şi pasionaţi din industrie, dar și experți din diferite arii conexe.

 

HIGHLIGHTS ALL2PRINT SHOW 

  • 350 de branduri
  • 200 echipamente live
  • 9 ţări reprezentate
  • 12.000mp spaţiu expoziţional
  • Conferinţe internaţionale
  • Premieră LIVE: RESEARCH FESPA – viitorul industriei de print
  • DEMO AREAS: live print pentru design interior, retail, obiecte promoţionale

 

PROGRAM DE VIZITARE:

4 – 6 octombrie, între orele 10:00 și 17:00.
7 octombrie, între orele 10:00 și 16:00.

Accesul la expoziţii este liber, în baza CODULUI DE ACCES obţinut în urma completării formularului online sau fizic, la faţa locului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related