Participă la concursul "Colantorul Anului 2022" din cadrul Târgului Print & Sign

Participă la concursul "Colantorul Anului 2022" din cadrul Târgului Print & Sign

Anul acesta are loc ediția cu numărul 6 a concursului „Colantorul Anului” organizat de Algernon, în cadrul târgului Print & Sign!

În perioada 5-7 octombrie, te așteptăm la Romexpo – Pavilion B1 pentru a te delecta cu tot ce au mai bun de oferit colantorii noștri talentați, în cadrul celui mai mare târg de tipar și semnalistică din Europa Centrala și de Est – Print&Sign!

 

Ce îți pregătim?

Târgul Print&Sign (4-7 octombrie) reprezintă marea întâlnire a reprezentanților industriei, locul unde specialiștii au ocazia să interacționeze cu reprezentanții firmelor de top, atât din țară, cât și din străinătate.

Atât tu, colaboratorii și toți cei care lucrează în domeniul comunicării vizuale, pot vizita standul nostru interactiv pentru a cunoaște cele mai noi materiale pentru producția publicitară, lansate de către producătorii de renume, parteneri Algernon: ORAFOL, SISER, FOLEX, REFLECTIV etc.

Unul dintre invitații speciali este nimeni altul decât Manfred Hunold, care se va afla în stand pe toată durata expoziției, împărtășind vizitatorilor „tainele” colantării auto perfecte, prin discuții și demonstrații practice. Oamenii de publicitate, specialiștii în design interior, arhitecții, constructorii pot găsi aici soluții, noi idei de business, noi piețe.

Luis Cordoba este invitatul special din zona SISER, secțiune dedicată modalităților inedite de personalizare prin termotransfer a materialelor textile. Luis prezintă cele mai noi materiale și are pregătite tips & tricks care permit specialiștilor din atelierele de producție publicitară, dar și designerilor vestimentari și producătorilor din industria confecțiilor să răspundă creativ solicitărilor clienților lor, cu cele mai actuale și performante metode.

Tot la standul nostru veți putea vedea cele mai noi folii pentru suprafețe vitrate, folii texturate și care imita lemnul, piatră decorativă, marmură, piele, dar și multe alte tipuri de materiale.

 

Colantorul Anului 2022

De asemenea, așa cum spuneam și la începutul articolului, vom organiza concursul “Colantorul Anului 2022”, iar dacă ești pasionat, ai ocazia să o dovedești participând!

Iată câteva dintre numeroasele oportunități de neratat din cadru concursului:

  • Premii în valoare de mii de euro;
  • Juriu internațional;
  • Interacțiune cu cei mai buni profesioniști din țară;
  • Te vei bucura de un spectacol total!

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de înregistrare până pe 16 septembrie.

Așadar, ce mai aștepți? Alătură-te lui Algernon în cadrul Print&Sign, între 4-7 septembrie la Romexpo – Pavilion B1 și intră în lumea tiparului și semnalisticii!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related