Tatiana Dănciulescu: Mi-am dorit să existe un loc unde copiii diagnosticați cu autism să își urmeze pasiunea pentru muzică

Tatiana Dănciulescu: Mi-am dorit să existe un loc unde copiii diagnosticați cu autism să își urmeze pasiunea pentru muzică

Piano Therapy este o metodă terapeutică complementară, dedicată copiilor diagnosticați cu autism, care are ca scop dezvoltarea motricității, a limbajului, atenției și îmbunătățirea comportamentului, cu ajutorul pianului. A fost fondată de Tatiana Dănciulescu, psihopedagog autonom și logoped recunoscut de Colegiul Psihologilor din România. Tatiana își desfășoară activitatea prin asociația Piano Therapy, înființată de ea.

”Persoanele diagnosticate cu autism au anumite particularități diferite de noi ceilalți, iar muzica este un instrument care îi ajută în cel mai natural și frumos mod cu putință să iși foloseasca abilitatea lor forte ,,talentul muzical”, pentru a-și îmbunătăți abilitățile de care au nevoie, pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții, spre exemplu motricitatea, comunicarea etc”, spune Tatiana. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related