Expoziția ”A Nostril Plows The Wet Ground” a artistei Ana Petrovici-Popescu se deschide pe 22 noiembrie la Atelier 35

Expoziția ”A Nostril Plows The Wet Ground” a artistei Ana Petrovici-Popescu se deschide pe 22 noiembrie la Atelier 35

Atelier 35 anunță vernisajul expoziției ”A Nostril Plows The Wet Ground” a artistei Ana Petrovici-Popescu, curatoriată de Georgia Țidorescu, care are loc pe 22 noiembrie la Atelier 35, Strada Șelari numărul 13, începând cu ora 18:00.

Oamenii sunt o adunătură de carne, sânge și mucus pe care ne propunem să o lustruim până la sfârșitul timpului nostru. Dezvoltăm fiecare bucățică de energie prin capacitățile corpului nostru și învățăm să le înțelegem pe parcurs, precum și să găsim cea mai bună utilizare a acesteia. Funcția noastră în lume este dictată de starea spre care ne îndreptăm atenția și de ceea ce ne preocupă mintea.

De-a lungul vieții noastre adunăm diferite tipuri de picături, care în timp acumulează ani de amintiri și precarități. Colectăm salivă, lacrimi, sânge și ploaie, iar fiecare dintre acestea poartă cu sine un moment rămas cu noi pentru totdeauna, chiar dacă mintea și corpul nostru îl resping. Observând fluxurile intime ale miezului uman, lucrările se transformă în poezie erotică, explorând individul dintr-un punct de vedere privat. Transformarea râvnei în forme metamorfozează dorința în realitate palpabilă, transformând valurile corpului în obiecte fluide. Acumularea de amintiri și fluide moare odată cu noi și nici măcar o singură persoană nu va întâlni aceleași lichide și nu am înțeles amintirile pe care le-am avut.

Ana Petrovici-Popescu (n.1986) locuiește și trăiește în București. Are studii în arte vizuale la Universitatea Națională de Arte București, unde a obținut licența în pictură, masterul în sculptură și  doctoratul in arte vizuale. Ea este interesată de medii și zone noi de cunoaștere pentru a transforma poezia unei senzații într-un recipient vizual. Abordează spectralitatea conceptului de Celălalt, sexualitatea, pielea ca foaie de scris a subconștientului și a societății, istoria recentă și inegalitatea de gen.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related