Campania Umanitară SMILE by ASLS România

Campania Umanitară SMILE by ASLS România

Asociația Studenților din Facultatea de Limbi Străine din cadrul Universității din București va organiza în acest an în perioada 4-20 decembrie Campania Umanitară SMILE.

Proiectul are ca scop strângerea de fonduri pentru o cauză nobilă și pentru a oferi sprijinul unor copii aflați în situații dificile.

Crăciunul, perioadă magică a anului, este adesea definit de momentele în care primim și dăruim cadouri. În copilărie, obișnuiam ca în noaptea de 24 decembrie să ne așezăm lângă brad și să îl așteptăm pe Moș Crăciun cu un pahar mare de lapte și câteva fursecuri. Copii fiind, adormeam lângă brad, iar părinții noștri ne luau în brațe și ne băgau în pat. Dimineața eram cei mai bucuroși de cadourile primite, dar și supărați că nici de data asta nu l-am prins pe Moș Crăciun să-i spunem o poezie. Însă această perioadă plină de bucurie și de căldură nu este cunoscută de toți copiii.

Astfel, ASLS își propune, cu ocazia sărbătorilor, să fie Moș Crăciun și în acest an pentru copiii greu încercați. Vă întrebați cum? Puteți oferi o mână de ajutor celor care au mai mare nevoie de sprijinul nostru, donând la info desk-urile amplasate în sediile Pitar Moș și Edgar Quinet. Donațiile se pot face până la data de 20 decembrie. Noi vă încurajăm să contribuiți atât cât puteți pentru a putea face o schimbare semnificativă în viața acestor copii ajutându-i măcar cu puțin la construirea unui viitor luminos. 

Câțiva dintre voluntarii implicați în acest proiect au ales să adauge câteva cuvinte despre experiența lor și ce înseamnă pentru ei această campanie:

„Experiența participării în cadrul Campaniei Umanitare SMILE din postura de organizator a fost una din care am avut numai de câștigat, deoarece nimic din ce am trăit până atunci nu s-a comparat cu momentul înmânării cadourilor către copiii Centrului de Îngrijire și Găzduire „Neghiniță”.

Cadourile au fost realizate atât cu ajutorul donațiilor, cât și cu ajutorul activităților organizate în cadrul proiectului, care au avut nu numai scopul de a strânge donații, ci și de a apropia și distra participanții în pragul sărbătorilor. 

De aceea, vă îndemn pe toți cu căldură să contribuiți la realizarea unui Crăciun mai frumos și anul acesta, aducând împreună o rază de soare în viața cuiva!”, Ana Ion, Asistent-Coordonator, ediția 2022.

„Pentru mine, proiectul Campania Umanitară SMILE este un proiect de suflet, dat fiind faptul că scopul său principal este acela de a oferi un Crăciun de vis copilașilor mai puțin norocoși. 
Nu doar că aceștia nu au o jucărie, nu au nici lucruri indispensabile, pe care noi nu le apreciem la adevărata lor valoare. Însemnătatea unor ghetuțe, a unei geci sau chiar a unor mănuși este mare, iar bucuria pe care o putem aduce pe chipul lor este greu de descris în cuvinte.
Chiar dacă responsabilitatea în cadrul organizării unui astfel de proiect este mare, totul devine mai ușor atunci când știm că îndeplinirea scopului propus va face pe cineva fericit în pragul sărbătorilor. Această sărbătoare nu este despre lucruri materiale, ci despre bucurie, împlinire și dăruirea celui mai de preț lucru, și anume timpul tău. 
Astfel, ne dorim ca și în această ediție să organizăm activități care se centrează pe strângerea de fonduri, precum: târg de Crăciun, piesă de teatru, colindat, petrecere caritabilă, dar și infodesk, unde, cei ce doresc să contribuie cu o anumită sumă, pot face acest lucru, iar, în schimbul gestului lor, pot primi ceai, cafea, materiale handmade și multe alte surprize. 
Așa că, vă îndemnăm să contribuiți cu orice sumă, pentru a le oferi copiilor sărbători pline de bucurie.”, Ioana Samson, Coordonator, ediția 2023.

„SMILE este despre a da, fără a aștepta nimic înapoi, este despre a aduce bucurie acolo unde nu este. 
Sunt extrem de entuziasmată că pot lua parte la acest proiect, pentru că îmi doresc să simt bucuria celor mai puțin norocoși decât noi, atunci când văd că „Moșul” a venit și pe la ei anul acesta.  
În ochii mei, Crăciunul este cea mai minunată perioadă a anului, pentru că ne oferă și nouă posibilitatea de a fi mai buni și de a-i face pe ceilalți să zâmbească. E o satisfacție pe care nu cred că o pot exprima în cuvinte.
Cu această ocazie, îi rugăm pe cei doritori să ne ajute prin donații și anul acesta!”, Christiana Enache, Asistent-Coordonator, ediția 2023.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related