RETRO PARTY, Petrecerea anului pentru mame. Nostalgia și buna dispoziție se întâlnesc pe ritmuri de dans, pe 14 decembrie

RETRO PARTY, Petrecerea anului pentru mame. Nostalgia și buna dispoziție se întâlnesc pe ritmuri de dans, pe 14 decembrie

Luna decembrie continuă cu o nouă surpriză pentru mame. Joi, 14 decembrie, dis de dimineață, de la ora 09.00, acestea sunt invitate la Club Expirat, acolo unde le așteaptă o petrecere pe cinste. Și ca să fie cu multă distracție, DJ Antenna va avea grijă să fie muzică bună. Retro Party este un eveniment care va readuce ritmurile nostalgice pe ringul de dans, acompaniate de multă voie bună.

Open4Moms este o inițiativă belVita, care aduce mamelor buna dispoziție dimineața, atunci când ele încă au energie și mai mult timp pentru ele.

Evenimentul este al cincilea din seria Open4Moms, ultimul din acest an. Primul eveniment din serie a fost un concert live, al doilea o dimineață de dans în club, al treilea un spectacol de stand-up comedy și al patrulea un spectacol de teatru.

DJ Antenna, poreclit și “The Entertainment Machine”, activează în industrie încă din 2006 și a încântat oamenii cu muzica sa la cluburi, pub-uri, festivaluri și alte evenimente, atât pe plan național, cât și internațional. Energia și diversitatea sa muzicală l-au făcut să se remarce și să creeze o atmosferă de show de fiecare dată.

Mamele sunt așteptate cu cafea proaspătă, gustări delicioase și o zonă dedicată, unde invitatele pot face fotografii tip polaroid. Mai mult decât atât, va exista o tombolă, unde trei mame norocoase pot câștiga un voucher Sephora în valoare de 500 RON. Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.

 

Credits:

Echipa Mondelēz România:
Ioana Pană – Country Marketing Lead RO
Andreea Vergelea - Bakery Manager RO
Alexandra Barbu – Junior Brand Manager Bakery RO
Markos Spanos - Assistant Brand Manager Bakery RO

Echipa Agenției:
Teodora Ionică – Group Creative Director
Cristiana Petre – Senior Copywriter
Robert Șopârlache – Head of Art
Robert Botezan – Junior Copywriter
Emanuela Tudorache – Senior Account Manager
Mădălina Stoica – Client Lead
Delia Danu - BTL Account Director
Bogdan Voina - Senior Event Producer
Simona Stefănescu - Digital Manager Publicis RO
Andreea Livadariu - Senior Performance Specialist Publicis RO
Denisa Boldeanu - Digital Media Planner, Spark Foundry

Mondelēz International, Inc. (NASDAQ: MDLZ) sprijină oamenii să ia gustări în aproximativ 150 de țări din întreaga lume. Cu venituri de aproximativ 29 de miliarde de dolari în 2021, MDLZ conduce viitorul snacking-ului, cu branduri globale și locale de referință, precum biscuiții Oreo, belVita și LU; ciocolata Cadbury Dairy Milk, Milka și Toblerone; bomboanele Sour Patch și guma Trident. Compania Mondelēz International este mândră să fie membră în clasamentele Standard and Poor’s 500, Nasdaq 100 și Dow Jones Sustainability Index.

Divizia POP a Saatchi Creative Hub este parte din Publicis Groupe, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume și cel mai mare din România.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

SectiuneBranded


Related