Inca 3 zile de inscriere la probele de freestyle si design auto ale Filter Design Competition

Dupa ce probele de design grafic si industrial ale Filter Design Competition si-au anuntat finalistii, au mai ramas inca doua probe la care amatorii de design (grafic) pot participa: proba de Freestyle si proba Klar Professional Auto Design. Deadline-ul pentru trimiterea lucrarilor (pentru ambele probe) este 29 martie, ora 23:59 .

La proba Freestyle trebuie sa trimiteti portofoliul dvs., punand accentul pe lucrari care folosesc tehnici avansate de prelucrare digitala, cu elemente 2D si/sau 3D, manipulari de poze, colaje complexe digitale etc. Lucrarile din portofoliu trebuie sa fie realizate obligatoriu intr-un program de genul Photoshop, Illustrator sau Corel si pot contine aproape orice atata timp cat se da dovada de o tehnica digitala speciala. Cei patru finalisti vor primi tema pentru proba finala pe 30 martie si o vor executa live a doua zi, in fata publicului prezent. Exista un singur premiu care consta in software Adobe si suma de 300 euro.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Sectiune

DictionarRelated