Razvan Varabiescu este noul Managing Director al Media Direction

In linie cu obiectivele sale anuntate la sfarsitul anului trecut, Media Direction isi continua procesul de consolidare si crestere a resurselor si competentelor. Astfel, managementul companiei este preluat de Razvan Varabiescu, Managing Director. Alaturi de Media Direction inca de la infiintarea agentiei din 2001, Razvan Varabiescu a parcurs toate etapele dezvoltarii profesionale in media, pe toate directiile (strategie, planning, buying), fiind numit in noiembrie anul trecut Director Executiv al companiei.

Razvan Varabiescu va conduce compania alaturi de Cristian Mucichescu - Director Executiv si Marius Gherghita - Director Executiv Financiar. Atat numirea lui Razvan, cat si formula de management creata, demonstreaza capacitatea Media Direction de a-si dezvolta din interior o echipa solida de lideri, asigurand resursele si instrumentele necesare in procesul de formare a unei structuri de management cu experienta, adaptata necesitatilor clientilor si menita sa intareasca pozitia agentiei ca cel mai important player pe piata de media din Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related