Xmas Kids Party by Social Moms - o poveste despre magia și bucuria Crăciunului impreuna

Xmas Kids Party by Social Moms - o poveste despre magia și bucuria Crăciunului impreuna

Marți, 19 decembrie, Social Moms a organizat un eveniment de neuitat în această perioadă festivă, aducând împreună influenceri, vedete de televiziune, artiști, colaboratori și copiii lor la Xmas Kids Party. Evenimentul s-a desfășurat într-un decor desprins din povești, la MINA Museum, primul spațiu imersiv din România și cel mai mare centru de new media art din Europa de sud-est.

Cei mici au fost purtați într-o călătorie magică printr-un program interactiv pregătit cu grijă în zona MINA Kids de către echipa Social Moms și partenerii lor: Disney Junior, Disney Channel, Innergy, LEGO, Editura Ars Libri,  Neo Clinique și Soocks. Activitățile creative și distractive au încântat copiii, oferindu-le momente de bucurie și entuziasm, Mina Kids fiind un portal către universul imaginației, un spațiu special conceput pentru cei mici, format din instalații interactive, cu componente educaționale și  proiecte care încurajează creativitatea, interacțiunea și mișcarea fizică.

Seara a culminat cu recitaluri susținute de îndrăgitele artiste Alina Sorescu și Andreea Antonescu, amfitrionul serii fiind Dan Cruceru aka Taticool. Andreea Antonescu a interpretat, împreună cu toți invitații, unul dintre cele mai cunoscute cântece dedicate lui Moș Crăciun ”Moșule, ce tânăr ești”.

Show-ul oferit de Alina Sorescu și picii ei a umplut atmosfera de emoție și veselie. Alina Sorescu este nu doar un artist complet, ci și o mamă dedicată. Alina Sorescu împărtășește dragostea ei pentru muzică cu cei mici, iar aseară am avut privilegiul să o avem alături de noi impreuna cu cei mai adorabili parteneri de scena ai săi, Picii lu’ Soreasca!

Nu avea cum să lipsească nici Moș Crăciun, care și-a făcut o intrare spectaculoasă și a împărțit bucurie și cadouri tuturor copiilor prezenți. Momentul întâlnirii cu Moșul a fost unul plin de emoție și zâmbete, creând amintiri de neuitat pentru cei mici.

"Suntem încântați să oferim o experiență frumoasă copiilor și marii familii Social Moms în această perioadă specială a anului. Xmas Kids Party a fost un succes datorită colaborării strânse cu partenerii noștri și implicării depline a echipei noastre. Suntem recunoscători că am putut aduce un strop de magie și bucurie în inimile copiilor și așteptăm cu nerăbdare să continuăm această tradiție în anii viitori", a declarat Mădălina Putineanu, Managing Director Social Moms.

Evenimentul a fost posibil datorită susținerii partenerilor: Innergy, Disney Junior, Disney Channel, Neo Clinique, Soocks, Sugus, Papi, Topfer, ND MedHealth, Eva Intima, SsangYoung, Artesana, Mustela, LEGO, Maped, Editura Ars Libri, Playmobil, Republica Bio, Aqua Carpatica, Aqua Carpatica Kids, Nestle Dolce Gusto și Nesquik.

Echipa Social Moms le mulțumește tuturor celor implicați în organizare și tuturor invitaților pentru contribuția lor la reușita acestui eveniment special, cu care incheiem un an plin și generos!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related