Andreea Antonescu se alătură portofoliului de influenceri Parenting ADS

Andreea Antonescu se alătură portofoliului de influenceri Parenting ADS

Compania Parenting ADS, singurul HUB de digital media nișat pe piața de parenting din România devine, incepand cu luna februarie 2023,  reprezentantul exclusiv de vânzări de publicitate a binecunoscutei artiste Andreea Antonescu.

Andreea a devenit mamă pentru a doua oară în luna decembrie 2022, proaspăta bebelină acaparând rapid feed-ul artistei. Comunitatea activă, interesată de activitatea muzicală, participările la showrile tv și viață privată a Andreei este acum completată de proaspete și viitoare mămici interesate de topicuri legate de creșterea și îngrijirea nou-născuților.

Sunt conștientă cât de importante sunt afecțiunea și atenția mea în primele luni și ani de viață pentru fetița mea. Știu că astfel o pot ajuta să se simtă în siguranță, să dezvolte o relație puternică cu mine și să învețe să-și regleze și să-și controleze emoțiile pe termen lung. Am o comunitate de peste 350,000 de followers doar pe contul de Instagram. Mare parte dintre ei, părinți, ca mine. Mi-ar placea să inspir și alte mame și să le fac să conștientizeze cât de mult impact au în viața emoțională, cognitivă și socială a copiilor lor, să creștem împreună copii cât mai fericiți. De aceea, mi-am propus ca parte din contentul generat de mine în perioada următoare să vizeze și zona de parenting. Colaborarea cu Parenting ADS, a venit astfel natural, declară Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu va fi implicată în campaniile publicitare gândite și implementate de Parenting Ads, contribuind la promovarea brandurilor partenere și a produselor și serviciilor pentru părinți și copii. Andreea Antonescu va fi prezentă și la evenimentele organizate de Parenting Ads, inclusiv la lansările de produse și la conferințele și dezbaterile pe teme de parenting, contribuind astfel creșterea impactului proiectelor dezvoltate de regie prin vizibilitatea crescută a artistei.

"Suntem constant în căutare de nume relevante în comunicare și creatori de conținut activi și implicați care aduc valoare portofoliului nostru, precum și campaniilor pe care le desfășuram. Andreea are mare experiență în media și comunicare și suntem siguri că împreună vom crea proiecte frumoase și o colaborare de lungă durată", declară Marius Dondorici, General Manager Parenting ADS.

În 2021 și 2022 portofoliul Parenting Ads a continuat să crească, atât prin preluarea vânzărilor digitale ale unor platforme de parenting influente (copilul.ro în luna februarie și demamici.ro în noiembrie), cât și prin reprezentarea în exclusivitate a unei serii de Content Creators, care au în jurul lor comunități puternice și implicate de părinți.

Portofoliul de Content Creators gestionat în acest moment în mod exclusiv de Parenting ADS însumează peste 40 de Influenceri și Bloggeri de parenting printre care: Dan Cruceru, Alina, Sorescu, Miruna Ioani, Crina Coliban, Otilia Mantelers, Daniel Osmanovici, Robert Diaconeasa, Roxana Blagu, Andra Udrea, Bebelonia, Tavi Clonda, Andreea Ola și mulți alții. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Sectiune



Branded


Related