Art Battle Bucharest, competița de pictură live - 18 februarie 2024, Palatul Bragadiru

Art Battle Bucharest, competița de pictură live - 18 februarie 2024, Palatul Bragadiru

Art Battle este turneul global de pictură live în cadrul căruia 12 pasionați de pictură, artiști consacrați sau la început de carieră, pictează live în runde de câte 20 de minute, transformând pânzele albe în lucrări finite.

Pe măsură ce publicul experimentează spectacolul culorilor, prin vot online, se decid câștigătorii din fiecare rundă și, de asemena, pentru operele lucrările realizate de concurenți se poate licita tot online, pe platforma Artbattle.

Încă din 2001, de la prima ediție din New York, Art Battle are loc simultan în peste 50 de orașe din întreaga lume. Co-fondatorii Art Battle sunt Sean Bono, Simon Plashkes și Chris Pemberton. Sean Bono, artistul care a organizat primele evenimente Art Battle la New York în 2001 a lucrat 20 de ani pentru a promova ideea competiției de artă live. Sean joacă un rol activ în  competiția Art Battle și conduce echipa Art Battle Mural.

Pe 3 decembrie 2023 a avut loc prima ediție Art Battle în București, la Art Hub.

12 artiști din capitală - studenți la artă, pictori amatori și profesioniști - au fost selectați să participe la competiția de pictură live și au avut la dispoziție 20 de minute pentru a picta un tablou. Lucrările realizate  în cadrul competiției au fost licitate și cumpărate de către public, licitația având loc pe site-ul artbattle.com. Câștigătorul primei ediții Art Battle Bucharest a fost Alex, student al Facultății de Arte București.

Ediția a II-a Art Battle Bucharest - 18 Februarie 2024, Palatul Bragadiru

Pregătește-te pentru o seară epică în care celebrăm creativitatea! Te vei bucura de pictură live cu 12 artiști care vor picta în 3 runde de câte 20 de minute. Tu decizi cine va fi campionul serii!

În plus, un moment surpriză este pregătit de către organizatori - freestyle din partea unor artiști.

Prima rundă de pictură începe la ora 19:00! Toate materialele necesare pentru artiștii participanți vor fi puse la dispoziție de către organizatori.

Dacă ești pasionat de pictură și dorești să participi ca artist la ART Battle Bucharest aplică online până la data de 10 februarie 2024. Numai artiștii selectați de către organizatori vor participa în competiția finală din 18 februarie 2024 de la Palatul Bragadiru.

*Art Battle® Bucharest este un eveniment dedicat persoanelor de peste 16 ani.

Biletele pentru public sunt disponibile pe LiveTickets.

General Admission 58 Ron
Early Bird 29 Ron(-50%)
Students 29 Ron(-50%)
18 Februarie 2024
Doors open @ 5:00pm / Painting @ 7:00pm
Palatul Bragadiru Bucharest, Calea Rahovei 147-153, București

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related