Serviciile Interactive ale Televiziunii U, acum disponibile si pentru clientii COSMOTE

Televiziunea Interactiva U si operatorul de telefonie mobila COSMOTE anunta semnarea unui acord de colaborare prin intermediul caruia tinerii telespectatori ai postului muzical au posibilitatea de a trimite mesaje text (SMS) din reteaua COSMOTE pentru a se implica interactiv in programele Televiziunii si a participa la toate concursurile organizate de U.

Serviciul Inbox, adica serviciul de mesaje pe TV, a fost dezvoltat recent, din dorinta de a oferi telespectatorilor mai multa libertate de exprimare. Astfel, acestia pot sa vorbeasca cu hostii U sau cu alti tineri din toata tara, pot sa-si aleaga hostul care va intra pe ecran in ziua urmatoare cu "Battle Host" si pot sa-si exprime sentimentele fata de ei - love, hate sau fun, prin serviciul "Comanda Host". Prin "U Alert", telespectatorii trimit SMS cu melodia preferata si vor fi insiintati pe mobil, cu 10 minute inainte ca piesa alesa sa fie difuzata la U.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related