15 ani de AIESEC in Romania

AIESEC Romania, una dintre cele mai puternice asociatii internationale studentesti, celebreaza 15 ani in Romania. Momentul este marcat prin organizarea conferintei "International Presidents Meeting" in tara noastra, dar si printr-o serie de evenimente externe conexe: Entrepreneurship Awards si Global Village.

Ca si organizatie care este prezenta in mai mult de 800 de universitati din 89 de tari si teritorii, AIESEC isi reuneste o data pe an presedintii din fiecare tara, iar anul acesta Romania a fost aleasa gazda pentru aceasta conferinta. Pe parcursul a 10 zile, intre 18 si 27 februarie, 150 de presedinti AIESEC din toata lumea vor fi implicati in mai multe workshop-uri, traininguri si intalniri pentru evaluarea si stabilirea strategiilor de dezvoltare ale AIESEC pentru urmatorii ani. Acestea sunt sustinute de partenerii AIESEC la nivel global: ABN Amro, Electrolux, Unilever, PricewaterhouseCoopers, Holcim, Alcatel, InBev, Center for Creating Leadership. Cu ocazia acestei conferinte se va alege si noul for decizional la nivel global, adica echipa care va conduce organizatia pentru urmatorul an.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related