Social Moms a dat startul evenimentelor de parenting din acest an

Social Moms a dat startul evenimentelor de parenting din acest an

Peste 300 de participanți la conferința despre combaterea dermatitei atopice la copii.

Social Moms, comunitatea dedicată sprijinului și educației părinților din România, a organizat, în 22 februarie, o conferință cu tema "Alergiile cutanate și dermatita atopică la bebeluși și copii". Evenimentul a avut loc la Hotel Marshal Garden din București și a adunat peste 300 de participanți interesați să învețe despre gestionarea și înțelegerea acestor afecțiuni frecvent întâlnite la copii, sub îndrumarea experților recunoscuți în domeniul medical.

Moderată de Crina Coliban, cunoscut blogger, autor și specialist în alăptare și diversificare, conferința a beneficiat de prezența a doi medici cu expertiză: dr. Iulia Roșu (Panțuru), medic specialist dermato-venerologie și dr. Adriana Nicolae, medic primar alergologie și imunologie clinică. Discuțiile au acoperit subiecte precum cauzele și natura dermatitei atopice, semnele acestei afecțiuni, factorii declanșatori și modalitățile de tratament și îngrijire, oferind răspunsuri la întrebări frecvente și mituri asociate alergiilor cutanate și dermatitei atopice. De asemenea, evenimentul a subliniat importanța unei abordări multidisciplinare, dar și rolul prevenției și adoptarea unui stil de viață sănătos în combaterea afecțiunilor alergice.

"Evenimentul de ieri reprezintă un nou pas în misiunea noastră de a oferi părinților informații valoroase și sprijin concret în gestionarea provocărilor legate de sănătatea copiilor. Ne bucurăm să vedem o participare atât de numeroasă și un interes crescut pentru subiectele discutate, ceea ce confirmă nevoia de dialog și educație pe acest subiect", a transmis Mădălina Putineanu, Managing Director Social Moms.

Conferința "Alergiile cutanate și dermatita atopică la bebeluși și copii" a fost organizată împreună cu partenerul strategic La Roche-Posay, lider recunoscut în dezvoltarea de soluții dermatocosmetice avansate pentru curățarea și îngrijirea pielii cu tendință atopică. Cu o experiență îndelungată în colaborarea cu dermatologi din întreaga lume, La Roche-Posay oferă gama Lipikar, în îngrijirea pielii sensibile, foarte uscate și predispuse la atopie. Produsele din gamele Lipikar și Cicaplast sunt recomandate de medicii dermatologi și sunt create pentru a răspunde nevoilor întregii familii, oferind soluții de îngrijire adaptate pentru toate vârstele, de la nou-născuți la seniori.

Alaturi de parinti a fost si partenerul Vedra International cu Omni Biotic, o gamă special creată și dezvoltată pentru a asigura toate beneficiile unei flore intestinale echilibrate, începând cu Omni Biotic Panda în primele 1000 zile, perioada sarcinii și a primilor ani de viață, și continuând cu Omni Biotic 6 pentru a asigura sprijin imunității. Omni Biotic 10, formulă special concepută pentru a ajuta la refacerea florei intestinale în caz de antibioterapie, dar și alte formule care să asigure suport în diverse afecțiuni cotidiene, ca: sindrom de colon iritabil, migrene, obezitate.

Prin subiectele abordate am reușit să îmbogățim înțelegerea participanților asupra acestor afecțiuni, subliniind importanța diagnosticării corecte, a îngrijirii adecvate și a suportului continuu pentru familiile care se confruntă cu astfel de situații. În plus, participanții au avut ocazia să adreseze întrebări specifice și să primească răspunsuri personalizate de la experții invitați.

Social Moms continuă să fie o resursă esențială pentru părinții din România, ce oferă acces gratuit la evenimente educative și o comunitate de suport, care oferă sprijin în fața provocărilor parentingului modern.

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul: La Roche-Posay, OmniBiotic, Lovela Baby, Zuluff, Clinica Medicum, Asociația Română de Educație în Alergii (AREA).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related