Oana Pricop, Managing Partner, Free Spirit Travel: „Am ales să colaborăm cu difrnt. datorită calității umane și a rezultatelor pe care le-au obținut anterior cu partenerii lor”

Oana Pricop, Managing Partner, Free Spirit Travel: „Am ales să colaborăm cu difrnt. datorită calității umane și a rezultatelor pe care le-au obținut anterior cu partenerii lor”

La începutul anului 2024, agenția de digital marketing difrnt. a început colaborarea cu Free Spirit Travel, agenția de turism care oferă experiențe unice de călătorie în destinații exotice precum Maldive, Zanzibar, Dubai sau Bali, dar și itinerarii complet personalizate în țări asiatice.

Colaborarea cu difrnt. a început de la nevoia Free Spirit Travel de a avea alături un partener de încredere în ceea ce privește prezența brandului în mediul online și promovarea serviciilor oferite.

Prin activarea serviciilor de digital marketing, precum media buying, email marketing, design grafic și social media, difrnt. are misiunea de face cunoscute în ochii cât mai multor exploratori, aventurieri și visători dornici să descopere cele mai frumoase colțuri ale lumii, ofertele personalizate ale Free Spirit Travel.

Pentru că Free Spirit Travel înțelege faptul că fiecare călător este unic, se diferențiază în piață prin oferirea unor pachete turistice în destinații exotice, care sunt create pentru fiecare nevoie în parte. Agenția de turism are grijă de cea mai importantă resursă a călătorilor - timpul. Astfel, vine cu itinerarii special create pentru fiecare călător în parte, ca experiențele de călătorie să fie unice și să răspundă intereselor fiecăruia.

„Pe lângă pachetele exotice pe care le oferim clienților noștri, Free Spirit Travel a creat și două programe separate, Asia By Myself și Japonia By Myself. Prin aceste pachete oferim experiențe complete de călătorie, create de experți români care au locuit mult timp sau vizitează frecvent țările asiatice, experiențe personalizate și foarte apreciate de clienții actuali. Însă avem nevoie de o comunicare unitară, ne dorim ca oamenii să știe faptul că Free Spirit Travel oferă cele două programe, că sunt practic o extensie a noastră. De aici a apărut nevoia de a apela la o agenție de digital marketing, care să ne ajute cu transmiterea mesajelor într-un mod concret și eficient. Am ales să colaborăm cu difrnt. datorită lucrurilor frumoase pe care le-au realizat alături de multe alte branduri și astfel am ales agenția drept partener, nu ca un simplu furnizor de servicii”, spune Oana Pricop, Managing Partner, Free Spirit Travel.

Proiectele Asia By Myself și Japonia By Myself au fost gândite pentru a oferi pasionaților de călătorii asiatice experiențe unice. În cadrul celor două programe, Free Spirit Travel oferă pachete complete și personalizate pentru fiecare călător în parte, gândite special de experți români care au locuit sau au călătorit frecvent în țările asiatice.

„Ne bucurăm tare mult să contribuim la procesul de creștere în online al unui brand care se află aproape de oameni și de nevoile lor. Am fost încântați să vedem un interes atât de mare pentru serviciile de digital marketing și pentru propunerile noastre de promovare. Am început această colaborare prin crearea unei strategii de promovare special gândite pentru creșterea notorietății Free Spirit Travel, dar și a programelor deja lansate. Într-adevăr, observăm deja rezultate frumoase și abordăm cu entuziasm acest parteneriat”, spune Dan Toma, CEO & Partner, difrnt.

Pentru a răspunde acestor provocări, difrnt. oferă servicii de digital marketing 360°, având o echipă care știe că deținerea ideilor și a implementării corecte reprezintă un factor major de diferențiere într-o lume plină de inovație.

Free Spirit Travel, fondată în 2008, își propune să facă fiecare călătorie personală și memorabilă. Echipa de experți în turism are cunoștințe profunde și experiență în organizarea de vacanțe exotice, asigurându-se că fiecare detaliu este bine gândit pentru a oferi confort, siguranță și să depășească așteptările fiecărui călător.

Fondată în 2018, difrnt. este o agenție de digital marketing specializată în servicii complete, de la campanii PPC și social media, până la producție video, SEO și creare de conținut. Cu o echipă dedicată, creativă și orientată către inovație, difrnt. își propune să devină cea mai bună agenție de digital marketing din România, cu focus pe achiziția de clienți.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related