„How to Jobs” – Târgul de Joburi organizat de Asociația Studenților la Comunicare (ASC) revine în perioada 10-11 aprilie 2024

„How to Jobs” – Târgul de Joburi organizat de Asociația Studenților la Comunicare (ASC) revine în perioada 10-11 aprilie 2024

În perioada 10-11 aprilie se organizează târgul de joburi „How to… Jobs”, un proiect ASC care se adresează tuturor studenților care vor să-și găsească un job, internship sau loc de practică în domeniul comunicării, al jurnalismului,al relațiilor publice și/ sau al publicității, facilitându-le accesul pe piața muncii.

Târgul va reuni angajatori din domeniul jurnalismului, comunicării, relațiilor publice, publicității. Expozanții vor discuta cu studenții și le vor oferi sfaturi și răspunsuri la întrebările lor, dar și detalii despre tendințele de recrutare.

Târgul se va desfășura în clădirea Leu Complex, Building A (Bd. Iuliu Maniu 1-3) unde are sediul și Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, între orele 9:00 și 17:00.

 

Dacă doriți să vă alăturați proiectului nostru în calitate de expozant, puteți completa formularul online, iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp.

Pentru mai multe informații despre proiect, beneficii și despre modul de desfășurare și organizare al acestuia, aici regăsiți mapa de proiect ( https://bit.ly/3TG32vm ) sau ne găsiți la următoarele numere de telefon:
>> Cristina Moraru (Project Manager, Director Fundraising) - 0739.326.788
>> Ciprian Lazăr (Președinte ASC) - 0799.335.556

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related