Gun Media anunță lansarea campaniei „Oameni 1 și 1” la aniversarea a 11 ani de activitate. Primul episod, cu VLAdiLA

Gun Media anunță lansarea campaniei „Oameni 1 și 1” la aniversarea a 11 ani de activitate. Primul episod, cu VLAdiLA

Agenția românească de performance marketing Gun Media marchează 11 ani de inovație și succes în domeniul digital, printr-o campanie de conținut video intitulată „Oameni 1 și 1”. Inițiativa își propune să pună în lumina reflectoarelor antreprenorii români cu care compania a colaborat de-a lungul timpului, oameni care au pus bazele unor afaceri de succes, oferind astfel o platformă unică de învățare și inspirație pentru comunitatea de business locală.

Primul episod al seriei „Oameni 1 și 1” îl va are în centrul atenției pe Dragoș Vlădilă, co-fondator al brandului de homedeco VLAdiLA. Într-o discuție cu Robert Trandafir, CEO Gun Media, Vlădilă își împărtășește povestea de succes, trecând prin toate capitolele, de la rebranding, la provocările întâmpinate și lecțiile valoroase învățate de la mentorii săi pe parcursul călătoriei sale antreprenoriale:

„Primul meu mentor a fost bunicul meu, veteran de război. El m-a învățat să spun ‘bună ziua’. Datorită lui nu mă las ușor impresionat de personalități și apreciez munca pe bune”, spune el în cadrul dialogului. 

Aniversarea celor 11 ani de activitate vine după un an de creștere impresionantă pentru Gun Media. În 2023, agenția a raportat, în 2023, o cifră de afaceri de 4,5 milioane de lei și a marcat o creștere de 15% până la 30% în ultimii ani. Această evoluție este rezultatul direct al consolidării relațiilor cu clienții și al implementării unor servicii inovatoare, precum email marketingul și un CRM integrat cu platforme de social media.

Campania ’Oameni 1 și 1’ este o expresie a echipei Gun Media, prin care aducem în față brandurile cu care am colaborat în acești 11 ani. Suntem interesați și implicați profund în povestea fiecărui client, pentru a putea oferi nu doar servicii de digital marketing, dar și de consultanță pentru creștere și dezvoltare. Considerăm că un client este de fapt un partener alături de care performăm și creștem zi de zi. Le mulțumim tuturor celor care ne-au acordat încredere în cei 11 ani”, a declarat Robert Trandafir, CEO al Gun Media.

În contextul anului 2023, unul provocator din punct de vedere economic, Gun Media a reușit să dezvolte parteneriate pe termen lung și să ofere servicii de performance marketing adaptate nevoilor în schimbare ale clienților săi. Portofoliul agenției cuprinde branduri de top din diverse sectoare, printre care se numără VLAdiLA și Cupio.ro, NeaKaisa.ro, TheHome.ro, PrestigeHome.ro sau Case-Smart.ro.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Gun Media

La Gun Media ajutam businessuri sa scaleze folosind eficient instrumente de marketing online in sistem performance: livram strategii si gestionam campanii complexe de Google Ads, YouTube Ads, Social Media... vezi detalii »

Companii

Campanii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related