Articole care fac referire la Gun Media

Gun Media

La Gun Media ajutam businessuri sa scaleze folosind eficient instrumente de marketing online in sistem performance: livram strategii si gestionam campanii complexe de Google Ads, YouTube Ads, Social Media si SEO. In echipa noastra avem specialisti cu peste 11 ani de experienta, formati profesional in agentii de marketing online internationale. Agentia s-a format in 2013, iar in 2020 am gestionat peste 2 milioane EUR in bugete Pay per Click.

Ne implicam activ in intelegerea businessurilor pe care le promovam si punem laolalta experienta in domeniu pentru atingerea obiectivelor. Mereu spunem ca un brand trebuie sa fie prezent acolo unde sunt si clientii sai, sa ofere solutii si sa livreze mesaje memorabile care convertesc. Noi avem toate piesele puzzle-ului dar si o abordare pragmatica bazata pe livrarea de rezultate profitabile.

Suntem printre primele agentii certificate Google Premier Partner din Romania inca din 2016. Iar din 2020, ne mandrim ca suntem printre putinele agentii din Romania partenere Facebook. De-a lungul timpului am lucrat cu sute de companii din nise variate, oferind solutii personalizate de promovare online. Credem ca suntem solutia ideala pentru ca stim cat de important este pentru fiecare business sa beneficieze de o echipa de marketing online externa care sa ii inteleaga nevoile, provocarile si sa se implice proactiv in dezvoltare.

Prezentarea Serviciilor:
Suntem o agentie de marketing online, axata pe performance si oferim solutii integrate de promovare: SEO, PPC (Google Search, Display, YouTube, Facebook & Instagram Ads, Pinterest Ads si LinkedIn Ads), Email marketing & Social Media. Crestem vanzari online si generam leaduri profitabile.
Contacteaza-ne daca ai obiective de crestere online in acest an!

Portofoliu de clienti: Cupio, Ferratum, Romfour, Neakaisa, GiftSolution.ro, Trisport.ro, Best Tires, Naturlich, Minikids, Planteco.ro, Rosehome.ro, Divine.ro, Tshirt Factory, Eva Salon.

Echipa de management:
Robert Trandafir – Cofounder & Manager
Florea Ana – Cofounder & Head of Production
Anghel Florin - Cofounder & Sales Director

mai mult »

AdSubmission
Trimite-ne noile creatii Gun Media