Heading for the Future - Evenimentul de carieră creat pentru TINEri

Heading for the Future - Evenimentul de carieră creat pentru TINEri

Dacă ai între 18 și 30 de ani, AIESEC în București te așteaptă la evenimentul de carieră cu cele mai actuale trenduri de pe piața muncii. Împreună cu speakerii noștri, am pregătit workshop-uri cu subiecte din diferite domenii, astfel încât să descoperi cariera potrivită ție.

 

Despre ce vom vorbi?

Subiectele abordate vor fi pe teme de actualitate pe piața muncii, precum: design-ul de comportament și digital marketing-ul, dar și despre cariere consacrate, precum parcursul carierei în HR sau în IT.

În timpul evenimentului vom avea și workshop-uri care se vor focusa pe soft skill-uri necesare oricărui tânăr la început de drum, despre cum să facem alegerile potrivite, despre autosabotaj, dar și despre abilitățile pe care ar trebui să le învățăm pentru o carieră de antreprenor.  

 

Cu cine te vei întâlni la eveniment?

Speakerii care au decis să se alăture evenimentului nostru sunt experți în domeniile lor și dornici să-și împărtășească cunoștințele cu tinerii aflați la început de drum. Iată despre cine este vorba:

Dragoș are peste 14 ani de experiență în digital marketing. În 2016 a fondat agenția Mavericks, specializată în performance media și web analytics. În acest moment au un portofoliu de +100 de clienți din domenii de activitate diferită de la ecommerce la B2B, lead generation campaigns sau start-ups. Mavericks gestionează campaniile de promovare unor clienți precum Cărturești, Mobexpert, L'Oreal, Ceresit sau Farmacia Tei.

Emil este absolvent al Facultății de Automatică și Calculatoare UPB, asistent universitar în cadrul facultății și fondatorul Academiei Devmind, cu o experiență de 8 ani în formarea studenților, la principalele materii de programare. Pasionat de dezvoltarea software, Emil a acumulat o experiență bogată în industria IT, atât la nivel național cât și internațional, lucrând în companii precum: Bitdefender, Microsoft, Bloomberg.

Alexandru  este antreprenor, public speaker și CEO-ul Ability Development, una dintre primele companii de training și consultanță acreditată din România (din 2005) care organizează cursuri de formare profesională și programe complexe de training, mentorat și coaching pentru companii, instituții publice și persoane fizice.

Cristian este recruiter, people development specialist și care și-a dedicat ultimii 8 ani dezvoltării tineretului din România, prin pozițiile pe care le-a avut. Acesta este pasionat de HR, având diferite poziții în BoostIT Hub, Humangest România și The Conqueror Challenges. Dorința de a dezvolta în tineri leadership-ul și pasiunea pentru HR și-a regăsit-o cu 9 ani în urmă, când a fost Președinte AIESEC în Pitești.

Matei este Coach Transformațional și Mental Fitness Coach cu experiență în managementul schimbării, antreprenoriat și în industrii creative ca: televiziunea, muzica, actoria și organizarea de evenimente. El are +7 ani de experiență în consiliere psihologică și vocațională, ateliere, training-uri sau coaching.

Sandra este Consultant în management, trainer și coach cu experiență în resurse umane, managementul schimbării și management de proiect

Ea are +10 ani de experiență în proiecte de consultanță în servicii financiare, retail, petrol și gaze, utilități, producție și servicii profesionale.

Emilia este consultant în economie comportamentală, trainer senior la Behavi LAB și lector la Digital Hub Academy, unde predă cursul de ”Customer Behavior. Lucrează cu organizații și persoane fizice, aplicând cunoștințe din științele comportamentale pentru a schimba comportamentul oamenilor (în bine).

Mădălina a început să lucreze în domeniul resurselor umane  în 1994, a rămas în același domeniu și aceeași companie timp de aproape 16 ani. În 2009 a lansat Portalhr.ro, iar cu un an mai târziu a început să ofere servici drept Career Advisor. Aceasta este coach de 6 ani și predă în cadrul Bucharest School of Management.

AIESEC în București te așteaptă le eveniment între 15-28 aprilie și 13-27 mai, să faci primii pași spre cariera dorită!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related