Creativii pleaca din Liban

Industria advertisingului din Beirut se afla intr-un moment dificil care ar putea atinge punctul culminant dupa razboiul din vara trecuta cu Israel si continua nesiguranta politica din tara.

Potrivit BrandRepublic, biroul din Beirut al agentiei de advertising Memac Ogilvy a pierdut sase creativi in ultimele luni, inclusiv pe directorul de creatie si pe art director. Principalul beneficiar al plecarii in masa a publicitarilor spre tari mai stabile si mai prospere este Dubai, care a preluat rolul de centru creativ regional.
Naji Boulos, managing director al Memac Ogilvy & Mather in Beirut, crede ca situatia a scapat de sub control si ca este practic imposibil sa gasesti publicitari seniori in aceasta tara pentru ca majoritatea au plecat in Dubai, Canada, Australia sau Marea Britanie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related