Epica Awards 2013 si-a desemnat castigatorii

Epica Awards 2013 si-a desemnat castigatorii

Rezultatele editiei din 2013 a Epica Awards au fost anuntate. Castigatorii Epica d’Or (grand pix) vin din Danemarca, Namibia, Tunisia si Turcia. Astfel, agentia daneza &Co e posesoarea unui grand prix pentru campania “Made From Cool” pentru Jack & Jones.

Un alt Epica d’Or, de data aceasta din partea presei, a fost acordat agentiei din Namibia Advantage Y&R pentru Land Rover, Defender 90 - "Bookshelf".

Un Epica d’Or la categoria Interactive a fost castigat de Memac Ogilvy Label Tunisia pentru aplicatia Mobilizing the 12th Man, realizata pentru clubul de fotbal C.S. Hamman-Lif.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Outbox

Agentie independenta de digital marketing cu un portofoliu complet de solutii de comunicare online, de la strategie si creatie web pana la dezvoltare si promovare in mediul online. Cu o activitate concentrata in... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related