Epica Awards 2013 si-a desemnat castigatorii

Epica Awards 2013 si-a desemnat castigatorii

Rezultatele editiei din 2013 a Epica Awards au fost anuntate. Castigatorii Epica d’Or (grand pix) vin din Danemarca, Namibia, Tunisia si Turcia. Astfel, agentia daneza &Co e posesoarea unui grand prix pentru campania “Made From Cool” pentru Jack & Jones.

Un alt Epica d’Or, de data aceasta din partea presei, a fost acordat agentiei din Namibia Advantage Y&R pentru Land Rover, Defender 90 - "Bookshelf".

Un Epica d’Or la categoria Interactive a fost castigat de Memac Ogilvy Label Tunisia pentru aplicatia Mobilizing the 12th Man, realizata pentru clubul de fotbal C.S. Hamman-Lif.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Outbox

Agentie independenta de digital marketing cu un portofoliu complet de solutii de comunicare online, de la strategie si creatie web pana la dezvoltare si promovare in mediul online. Cu o activitate concentrata in... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related