FOMYO lansează Selfie Without a Name

FOMYO lansează Selfie Without a Name

Selfie Without a Name este cel de-al doilea single FOMYO, lansat azi, 26 aprilie pe toate platformele de streaming. Single - ul este însoțit de un videoclip, filmat și regizat de Andrei Hațegan.

“Tot ascultând piesa, în căutarea unui scenariu, singura idee care-mi venea în minte era o săritură în stil Chaplin, pe străzi, în timp ce în fundal se aude un fluierat a liniște și dulce nepăsare. Apoi, întâmplător, în trafic, mi s-a arătat în drum un mim, care trebuia să devină motivul clipului. Un alter ego pentru un selfie fără nume. Cât să susțină un mesaj simplu, la care am ajuns de curând, mult după terminarea clipului - Niciun om nu te poate răni“, Andrei Hațegan.

Piesa este înregistrată și produsă cu Alexandru Ioniță (Bru) la Meaningful Records - București. Muzica și versurile: Andrei Hațegan.

FOMYO este numele celui mai nou proiect al lui Andrei Hațegan (The Amsterdams, We Singing Colors). Prima piesă FOMYO se numește Six Weeks și a fost lansată la începutul lui 2024.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related