Cand PR-ul nu pricepe spotul

Am ajuns la concluzia ca un comunicat prost are toate sansele sa distruga o campanie.

Mi s-a parut genial cand l-am vazut prima data. Am inceput sa rad inainte ca ei sa ajunga in varf. Mi-am dat seama ca urma sa-si aseze scaunele de bar pe piscul muntelui si sa bea bere. Muzica era bine aleasa, versurile pomeneau de "simple pleasures of life", ceea ce era minunat, insemna ca baietii aia se bucurau cu adevarat de viata, in mijlocul naturii. Daca vrei sa strecori o bere printre placerile simple ale vietii, asa mi se pare, ca o alegere buna e insertia printre panorame inedite, acolo unde muntele isi da mana cu marea si apoi tot mai sus, printre poteci de munte si printre stanci.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar


Comentarii

Bogdan Zarchievici
acum 16 ani
Stii, rezistenta unui lant este data de veriga cea mai slaba. Poate ar trebui rostita mai des intrebarea: PR-ul meu, ce face?
Diana Niculescu
acum 16 ani
eu cred ca PR-ul nu era pt brand ci pentru agentia care a facut spotul. prea spunea pente tot "agentia a cautat locatiile...", "agentia a conceput..."...

mie spotul imi place la nebunie...nu ma intereseaza ce se scrie prin comunicatele de presa...

Vlad Bercean
acum 16 ani
un articol mult prea bun si pertinent pentru un spot si un comunicat care ... sunt cam aiurea
Florin Gheorghe
acum 16 ani
Superba analiza, cu siguranta ai inteles ideea campaniei mai bine decat cei care au gandit-o. Nu sunt foarte multe companii care au oameni de PR si care stiu intr-adevar ce e acela un PR. Pot sa spun ca sunt fericitul coleg al uni tip care daca o va tine tot asa o sa i se deschida o multime de porti pe viitor si din si mai multa fericire pentru mine ma mai si invata cate ceva, chiar si fara sa vrea.
alexandra dumitrescu
acum 16 ani
s-ar putea ca nclsc sa aiba drepate, in sensul ca, multe agentii practica un sport extrem: client service-ul redacteaza un soi de info, odata ce lanseaza o noua campanie pentru produsul x. Tot respectul pentru initiativa, dar reusesc numai sa isi distruga campania printr-o comunicare proasta si neavizata.

Articolul este cat se poate de pertinent dar nu dati vina pe pr pentru ca, din pacate, s-ar putea sa nu aiba nicio legatura cu toata treaba asta. Si un lucru si mai trist este ca, aici nu este vorba de o agentie noname - din pacate, a devenit o practica si cum obiceiurile proaste prind repede, se extinde.

last: PR-ul tau, face bine ce face, atata timp cat nu isi asuma "toata lumea" acest rol!!!!



Branded


Related