Ciuc Premium descopera prietenia autentica alaturi de Ogilvy

Ogilvy& Mather, agentia de brand a Ciuc Premium, a dezvoltat cea mai recenta campanie de imagine a marcii de bere din portofoliul Heineken Romania. Derulata la nivel national pe canalele TV, in outdoor si in presa scrisa, campania reprezinta o celebrare a prieteniei autentice, ca mesaj esential al brandului Ciuc Premium.

"Dupa 2008, care a insemnat pentru Ciuc Premium consolidarea pozitionarii de pret premium printr-o comunicare menita sa intareasca perceptia de calitate superioara a produsului si prin lansarea unui nou ambalaj pe masura, anul acesta a venit momentul ca brandul sa mai faca un pas si sa-si afirme valorile si aspiratiile printr-o campanie de imagine care se adreseaza consumatorilor la nivel emotional.", declara Alexandra Theodorescu, Client Service Director Ogilvy.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related