F64 anunță finalizarea înscrierilor pentru Romanian Visual Awards: peste 1.500 de proiecte se întrec pentru premii totale de 16.000 de euro

F64 anunță finalizarea înscrierilor pentru Romanian Visual Awards: peste 1.500 de proiecte se întrec pentru premii totale de 16.000 de euro

F64, cel mai mare retailer de echipamente și accesorii foto și video din România, anunță finalizarea primei etape din competiția Romanian Visual Awards. Gala premiilor celor mai impresionante realizări foto-video a atras peste 1.300 de creatori care au înscris mai mult de 1.500 de proiecte. Urmează acum etapa jurizării și votării proiectelor de către public.

Romanian Visual Awards aduce în prim-plan talentul, creativitatea și inspirația creatorilor din domeniul foto-video exprimate prin proiectele de conținut spectaculoase pe care le-au înscris. Între 16 mai și 27 iunie, 1.374 de creatori au înscris peste 1.500 de proiecte.

Categoria Image Creator Awards are 1.250 de proiecte înscrise. Cele mai multe sunt la secțiunile Best Street Photographer (191 de proiecte), Best Phone Photographer (167 de proiecte) și Best Landscape Photographer (132 de proiecte). În întrecerea Motion Picture Creator Awards au fost înscrise aproape 300 de proiecte, cea mai populară categorie fiind Best Event Videographer.

Romanian Visual Awards este un proiect de celebrare a creativității din domeniul foto-video la dezvoltarea căruia F64 a lucrat în ultimii 4 ani. A devenit realitate în 2024 și aduce în fața marelui publicul realizările și proiectele foto-video de valoare. Premiile totale se ridică la peste 16.000 de euro.

„Acest eveniment reprezintă o oportunitate unică de a celebra talentul și creativitatea celor din comunitatea noastră, oferindu-le recunoașterea pe care o merită. Vrem să subliniem importanța acestei inițiative pentru noi și cât de mult ne dorim să continuăm să susținem și să dezvoltăm comunitatea foto-video din România. Apreciem fiecare moment pe care l-ați împărtășit cu noi, fiecare feedback și sperăm ca acest eveniment să fie doar începutul unor noi și mari realizări împreună.

Romanian Visual Awards este, totodată, un prilej excelent de a celebra și alte inițiative de profil sau contribuțiile încărcate de inovație ale brandurilor care susțin și împing limitele comunității foto-video din România. Sunt încrezător că atunci când vom ajunge la momentul galei de premiere vom fi cu toții impresionați de calitatea fotografiilor și filmelor premiate”, a declarat Marian Alecsiu, CEO și cofondator F64 Studio.

După etapa înscrierilor a început perioada în care proiectele pot fi votate de marele public în pagina special creată de pe site-ul F64. În scorul final care va desemna câștigătorii votul publicului va avea o pondere de 25%.

Evaluarea proiectelor de către un juriu pluridisciplinar se va desfășura în perioada iulie – septembrie, urmând ca pe 13 septembrie 2024 să se desfășoare gala de premiere pentru toate categoriile din concurs, inclusiv cele din secțiunea Brand Awards, unde sunt premiate inovațiile și implicarea brandurilor în domeniul foto-video.

Din juriu fac parte atât fotografi și videografi consacrați din România, dar și din străinătate, cum ar fi Gina Buliga, Antonio Pisani – Ricoh Imaging Europe, Șerban Ionescu – Director of Photography „Las Fierbinți” sau lector univ. dr. Mihai Rusen în cadrul UNARTE, cât și reprezentanți de seamă ai companiilor din domeniu, cum ar fi Marian Dinu – country manager CEWE România.

F64, lider pe piața echipamentelor foto-video din România, deține cel mai mare magazin de profil pe piața românească de comerț electronic: F64.ro. F64 înseamnă atât un spațiu fizic pentru o gamă variată foto-video, cât și un magazin online, unde clienții pot găsi pe stoc tot ceea ce au nevoie în materie de foto-video.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related