Direct din Hamburg, URBB aduce in Romania berea Holsten, una din cele mai apreciate marci de bere germana

Compania United Romanian Breweries, lanseaza pe piata romaneasca berea germana Holsten, o bere de o finete inconfundabila. Holsten este unul dintre cele mai importante branduri de bere germana, un produs premium renumit in intreaga lume datorita calitatii si originalitatii retetei, gustului unic si puritatii desavarsite.
Berea Holsten inglobeaza experienta de peste 125 de ani a berarilor din Hamburg si respecta intru totul principiile de fabricatie statuate prin Legea Germana a Puritatii Berii promulgata in 1516 in Hamburg, Germania.

Shachar Shaine, Presedinte URBB, declara: "Holsten este o bere unica si relevanta pentru piata romaneasca, la un pret accesibil si de calitate premium. Lansarea berii Holsten pe piata romaneasca vine ca urmare a unor cercetari ample efectuate o perioada indelungata, care au demonstrat ca romanii apreciaza o bere germana, de o calitate ridicata si cu un gust deosebit. Aceste cercetari au venit in intaminarea previziunilor noastre in privinta cererii crescute pentru un astfel de produs, cat si in privinta faptului ca berea Holsten va fi bine primita de consumatorii romani, femei si barbati deopotriva, persoane nonconformiste, curioase, dornice sa incerce ceva nou. Cu noul produs acoperim mult mai bine segmentul premium din piata de bere romaneasca si intarim pozitia URBB de lider pe acest segment de piata. Berea germana Holsten isi are un rol bine definit in portofoliul companiei noastre, ajutandu-ne sa raspundem mai bine ocaziilor diferite de consum si nevoilor iubitorilor de bere din Romania"

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related