Evensys lanseaza What if…, concursul ideilor creative

Evensys lanseaza concursul "What if", o competitie adresata pasionatilor de marketing, publicitate, media sau internet, in urma careia cinci persoane vor fi invitate sa participe la cele doua zile ale evenimentului si la cina oficiala, unde vor avea ocazia sa dialogheze direct cu vorbitorii si invitatii internationali prezenti la Idea Forum. Potrivit organizatorilor, ideile se pot incadra in unul dintre domeniile de mai sus si trebuie trimise pana la data de 7 iunie, iar procesul preliminar de selectie va fi asigurat de Bogdana Butnar - McCann-Erickson si Cristian Manafu - Evensys.

Ideile selectate vor fi postate pe blogul evenimentului si jurizate de Radu Ionescu - Kinecto, Razvan Matasel - Leo Burnett, Dan Petre - D&D Research, Razvan Varabiescu - Media Direction si blogger-ul Zoso, iar cei cinci castigatori vor fi anuntati in sectiunea Concurs a site-ului Idea Forum.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related