Marele Premiu la Gala Societatii Civile a fost acordat Asociatiei "Salvati Delta - AC"

"Verde cine n-are, pierde!" a castigat ex-aquo Marele Premiu cat si Premiul pentru sectiunea Protectia Mediului la cea de-a cincea editie a Galei Societatii Civile, concurs care premiaza cele mai valoroase proiecte desfasurate de ONG-uri, grupuri de initiativa, sindicate sau persoane fizice.

"Verde cine n-are, pierde!" este o campanie de educatie ecologica lansata de Asociatia "Salvati Delta - AC" pe 8 august 2006 si a numarat 7 zile de curatenie in Delta Dunarii pentru turistii cu cei 7 ani de acasa. Voluntarii "Salvati Delta-AC" au distribuit 2000 de kit-uri de curatenie turistilor de pe navele de pasageri din Delta, le-au explicat modul de folosire a acestora si le-au detaliat pericolele depozitarii improprii a gunoaielor in Delta. Kit-urile contineau sapca pentru protectie solara, manusi pentru protectie igienica, grebluta pentru strangerea gunoaielor, saci pentru colectare selectiva si pliantul explicativ despre deseuri, cu punctele de colectare si harta Deltei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

SectiuneBranded


Related