Friends Advertising promoveaza campania Rexona Men

Friends Advertising lucreaza pentru Rexona Men la campania "Fa echipa cu Iftimoaie la Pamplona". Conform unui comunicat de presa al agentiei, campania promotionala are ca scop consolidarea pozitionarii pe piata a Rexona Men ca "antiperspirantul care ofera barbatilor protectie extrema".

Friends Advertising a demarat deja pregatirea materialelor creative, punctul de plecare fiind comunicarea la raft. Campania promotionala a inceput pe 15 mai si dureaza pana la jumatatea lunii iulie, fiind sustinuta pe TV, in presa, pe internet si prin actiuni directe in magazine.

"Aveam nevoie de o agentie capabila sa inteleaga instantaneu ce avem noi nevoie, iar Friends este genul acesta de agentie. Ne punem mari sperante in aceasta activare prin care Rexona Men isi consolideaza pozitionarea - "antiperspirantul care ofera barbatilor protectie extrema", declara Bogdan Toacse, Deo Category Manager USCE.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

SectiuneRelated