Doua editii noi 24 FUN

Aniversarea celui de-al patrulea an pentru reteaua nationala 24 FUN, vine cu 2 editii noi.

In premiera nationala, 24 FUN a lansat primul ghid urban gratuit de limba maghiara. Editia Covasna-Harghita completeaza, astfel, reteaua 24 FUN, acoperind Covasna, Sf. Gheorghe, Targu Secuiesc, Odorheiu Secuiesc, Miecurea Ciuc, Gheorghieni si Sovata.
A doua editie 24 FUN lansata in aceasta luna este editia de Nord-Vest. 24 FUN reflecta acum si cele mai importante evenimente si locatii de divertisment din Baia Mare, Satu Mare, Zalau si Sighetul Marmatiei.

"Dupa Baia Mare si Satu Mare lansam si primul ghid gratuit de limba maghiara din Romania. Premiera absoluta. Pinguinii (mai bine cunoscuti si sub denumirea "stiintifica" de babu-ini) pot sa copieze linistiti. Prea tarziu. Va aducem si marea mai aproape. Acum sintem pe dublu sens. Bucuresti-litoral si retur. Parca ar merge si un 24 FUN de Paris. Sau de Budapesta. Ori de Halkidiki. Tot s-a extins fun-ul romanesc peste tot in concedii." - spune, despre noile lansari ale retelei 24 FUN, directorul general, Alex Sandulescu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related