Ogilvy&Mather si Ciuc Premium dezvaluie secretul unei beri dintr-o mie

Ogilvy&Mather a dezvoltat cea mai recenta campanie de comunicare pentru berea Ciuc Premium, aflata in portofoliul Heineken Romania.

Campania ce a debutat in aceste zile cu spotul "Expertii" urmareste sa intareasca in randul iubitorilor berii de calitate atributele unice recunoscute ale berii Ciuc Premium - cele mai bune ingrediente din natura.

"Ciuc Premium este o marca ale carei valori sunt bine definite si strans legate de origini, dar care are, in acelasi timp, o atitudine moderna. Ciuc Premium vine dintr-o zona in care natura a ramas neatinsa si care este recunoscuta pentru apele sale pure, echilibrate, perfecte pentru o bere cu o prospetime inegalabila si un gust unic" - a declarat Gabriela Galatanu, Group Brand Manager Heineken Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related