Petrecerea continua pentru 24 - FUN si Leo Burnett

Leo Burnett Romania a dezvoltat noua campanie de renaming pentru marca B-24-FUN care a devenit 24-FUN. Campania se deruleaza in perioada 3-31 martie si este sustinuta de executii in presa scrisa si radio, bannere pe internet, materiale la punctele de vanzare si in reteaua OOPS Media.

Pentru comunicarea in presa scrisa, media a fost aleasa in functie de mesajul existent in layout si cuprinde cotidiane, saptamanale si publicatii lunare precum: Cotidianul, ZIUA, Gazeta Sporturilor, Sport Total, Academia Catavencu, Story, Business Review, FHM, Men's Health, Campaign, Tabu, Cinemagia, Casa Mea, Cosmopolitan, Aventuri la Pescuit. Campania radio se deruleaza pe Radio Guerilla, Kiss FM, Europa FM si Radio 21.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Campanii

Sectiune



Branded


Related