Killtox si Bugs Bunny

In lumea lor, sunt amandoi invincibili. In lumea noastra sunt amandoi animati. Ii deosebeste insa ceva important: Raid. Pentru Killtox este marele dusman metamorfozat in AXE-ul posesorilor de gandaci. Pentru Bugs este insa fratele cel mic si urat. Nascuti din acelasi tata, Tex Avery si fara mama, iepuroiul si Raid au facut amandoi istorie. Chiar si azi mii de copii-mai aproape de varsta sugarilor sau spre a doua tinerete asculta cu mare placere celebra replica "What's up duck!". Cat despre Raid, nimeni nu cred ca poate uita urletul insectelor cand intra in actiune insecticidul.
Killtox in schimb este un brand mai nou. Cel putin in comunicare si in mintea mea. Mai noua este si abordarea. Uracioasele animale de casa nu mai sunt rotunjoare si gelatinoase, nici nu le mai poti suspecta ca sunt oarecum simpatice (vorbesc in numele celor care nu se ingretoseaza de la orice). In varianta Killtox avem de-a face cu niste monstri in adevarul sens al cuvantului. Parca desprinsi din Men in Black, lumea creata de ei este mult mai sinistra decat cea din filmului lui Barry Sonnenfeld. Acest sinistru te atrage insa. Ca un film de groaza care te sperie dar te agata. Personal nu pot spune ca ma uit cu placere la privelistea din bucataria sau din baia omului. Dar nu cred ca acesta este un spot facut pentru a te amuza sau a-ti crea ticuri verbale. Este facut sa constientizezi ca, mai mult ca sigur, nu esti singur in casa. Intr-o acceptiune mai larga, este un fel de reclama la Protex sau la Domestos in care ni se arata cu lupa cum arata microbii de pe noi si de pe langa noi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Cristina Lambru
acum 16 ani
Iata, in sfarsit, un spot care este out o box. Mai toti brand managerii cer asta iar mai toate agentiile sustin ca asta si dau. In fapt, nici brand managerii nu au curaj sa faca lucruri out of box si nici agentiile n-au bunul simt sa spuna: am facut ceva. E ok chiar daca nu e out of box.

Cei care au prestat spotul la Killtox au facut altfel, cu mult mai bine decat se face pe piata de advertising din Romania.

Spotul e la fel de terifiant ca si gandul ca ai insecte in casa ta, e incitant cat sa te faca sa vrei sa stii mai mult, place la vazut si asta te face sa retii numele brandului si mai ales, retii numele produsului atat de bine ca daca vrei sa omori insecte, Killtox are toate sansele sa-ti vina primul in cap la raft.

Felicitari autorilor!!!!!!

Leu Brunett
acum 16 ani
e un spot pentru care merita sa te uiti la televizor.


Branded


Related